Tuesday, 20 December 2011

U-QUEEN...SSsshhh..Rahsia wanita,hanya u-queen jawapannya!!

Queen yang bermaksud RATU diadun menggunakan herba-herba mewah dan terpilih khusus bagi membantu menyelesaikan berbagai masalah dalaman dan luaran wanita. U-Queen adalah minuman kesihatan yang kaya dengan nilai khasiat,vitamin dan bahan-bahan antiseptik untuk merawat dan memelihara kesihatan tubuh wanita secara total.


U-Queen Berkesan Untuk :  
- membekalkan tenaga luaran dan dalaman
- membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut

- membantu menguat dan merapatkan otot vagina

- membantu mengatasi masalah faraj longgar dan berair

- membantu mengencang payudara

- membantu mengangkat punggung

- membantu menaikkan seri pada wajah dan awet muda

- membantu melewatkan menopause

- membantu mengeratkan hubungan suami isteri

- membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis

- membantu melancar / membersih darah serta peranakan.

- membantu membuang toksin, lemak dan angin dari badan

- membantu mengatasi masalah berat badan

- membantu mencerahkan kulit dari dalam


U-Queen adalah minuman kesihatan yang kaya dengan nilai khasiat, vitamin dan bahan-bahan antiseptik untuk merawat dan memelihara kesihatan tubuh wanita secara total.


Kandungan : 14 paket x 25 gram

 


Diantara Bahan-Bahan Utama U-Queen:
1.    Betel Piper / Sireh:
Daun sireh atau ‘Piper Betle’ mengandungi bahan-bahan aktif seperti Flavornoid dan Polyphenol yang boleh menegangkan kulit dan mengelakkan kedut-kedut di muka yakni membawa kesan awet muda. Khasiat astrigen dan antiseptic daun sireh pula berkeupayaan mengecutkan tisu-tisu organik dan membunuh kuman. Ia juga membantu menegangkan otot-otot tisu dalaman vagina serta mengatasi masalah keputihan.
Sireh juga turut digunakan bagi mengatasi masalah penyakit malaria, sakit sendi, gout dan dipercayai boleh merawat kanser dan penyakit jantung.
2.    Lycium Barbarum / Goji:
Selain antioksida, buah goji juga kaya dengan 18 jenis asid amino, 21 jenis bahan mineral seperti zink, germanium dan protein serta vitamin B1, B2, B6 malah vitamin E dalam sebiji buah goji adalah bersamaan dengan 500 biji buah oren.
Antara khasiat Goji adalah memanjangkan usia, menghalang diri daripada tua sebelum masanya menerusi tindakan anti-oksida yang tinggi. Goji meningkatkan tenaga dan kekuatan anda, terutamanya apabila melawan penyakit. Goji menjadikan anda rasa dan kelihatan muda. Goji merangsang rembesan HGH ( Hormon Pertumbuhan Manusia), ‘hormon remaja” Goji mengekalkan tekanan darah yang sihat. Goji mengurangkan risiko kanser Goji mengurangkan kolestrol Goji menormalkan gula dalam darah pada peringkat awal diabetes Goji meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual Goji membantu mengurangkan berat badan.
3.    Nigella Sativa / Habbatus Sauda:
Nigella Sativa atau Habatus Sauda digunakan untuk meningkatkan metabolisme dan menaikkan semangat. Jintan hitam juga di kenali sebagai BRM(biological response modifier) yakni ia mampu menghalang pertumbuhan kanser. Ia juga dapat meningkatkan sistem pertahanan badan yang berkait dengan sel darah putih.
4.    Labisia Pumilia / Kacip Fatimah:
Kacip Fatimah atau nama saintifiknya Labisia Pumilia dan Pathoina mengandungi elemen antioxidan dan phytoestrogen yang mana ia mampu mencegah pembiakkan sel prakanser, memantapkan tisu yang memerlukan hormon estrogen, mengukuhkan struktur tulang melalui penyerapan jisim tulang dan melewatkan proses penuaan.
Kacip Fatimah juga membantu wanita yang mengalami masalah keputihan dan juga untuk melancarkan proses kelahiran bayi dan untuk pukul angin dan cirit-birit.
5.    Buah Manjakani:
Antara khasiat manjakani yang diketahui umum ialah ia dapat menjadi penawar pada penyakit keputihan yang biasa dialami ramai wanita. Manjakani juga sinonim dengan fungsinya yang dapat mengeratkan hubungan suami isteri. Fungsinya yang bertindak sebagai astrigen dapat membina dan membaiki tisu-tisu yang rosak terutamanya selepas melahirkan anak. Ia dapat mengurangkan lelehan mukus dan juga membantu menstabilkan hormon, melancarkan darah dan memberi tenaga. SIfat antioksidannya juga dapat mencegah kanser payudara dan kanser rahim. Ia juga dapat membantu melawaskan pembuangan air besar kerana mengandungi kandungan serat yang tinggi.
6.    Betik:
Betik kaya dengan pelbagai nutrien antioksida. Khasiat dan nutrien yang terkandung di dalam betik seperti karotena, vitamin B dan C, flavonoid, potasium, magnesium serta serat dipercayai dapat membantu mengatasi pelbagai masalah kulit. Selain kandungan nutrien-nutrien tersebut buah ini juga mempunyai banyak kompaun aktif biologi seperti kimopapain dan papain yang berkemampuan membantu sistem pencernaan manusia. Keunikan betik yang mempunyai papain telah melabelkan nya sebagai antiseptik terbaik yang pernah ditemui di dunia.
7.    Psyllium Husk:
Psyllium husk merupakan Serat semulajadi bertindak sebagai laksatif (laxative) pembersih usus. Ia dikenali secara universal sebagai sumber utama diet fiber. Ia juga merupakan rawatan untuk kegemukan dan makan berlebihan dengan menyebabkan kita merasa kenyang sentiasa. Ia memainkan peranan untuk menseimbangkan kandungan gula dalam badan dan merawat hypoglycemia, hemorrhoids, dan kencing manis dan mengawal berat badan. Psyllium husk telah lama dikenali berpotensi untuk mengurangkan kolesterol dalam darah.
8.    Puerira Mirifica / Ubi Bidadari Putih:
Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara dan punggung. Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon.
Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara.
9.    Hibiscus Sadarifa / Rosselle:
Roselle merupakan sumber utama vitamin C dan kandungannya 20 kali ganda dari yang terdapat dalam keluarga limau citrus. Pengambilan roselle akan melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik kerana ia menghadkan kerosakan yang dilakukan oleh radikal bebas. Roselle menjadikan wajah muda dan berseri. Roselle juga membantu mencegah ketebalan LDL di arteri dan sekali gus mengelak terjadinya penyakit tekanan darah tinggi. Roselle turut membantu mengawal stress dan mengatasi masalah sukar tidur.
10.   Acerola Cherry:
Buah Ceri Acerola ini mempunyai kandungan anti-oksidan yang tinggi serta kaya dengan vitamin dan mineral. Didalam buah tersebut ada lebih 150 jenis unsur-unsur nutrient.
Selain itu, ia juga mempunyai kandungan anti-fungus yang kuat serta mempunyai keupayaan untuk merendahkan tahap kolesterol. Bukan ini sahaja, buah ceri ini juga mempunyai keupayaan menentang proses penuaan sel-sel badan, membantu menghidratkan kulit & mempergiatkan fungsi kapilari.
11.   Tamarindus Indica / Asam Jawa:
Manfaat asam Jawa antara lain untuk menyembuhkan asma, menyembuhkan batuk, demam, reumatik (nyeri sendi), nyeri haid, alergi, sariawan dan menurunkan berat badan.
12.   L-Glutathione:
Glutathione berperanan untuk menukarkan eumelanine atau pigmentasi gelap kepada phaeomelanin atau pigment yang lebih cerah. Eumelanin yang menyebabkan kulit gelap terjadi secara semulajadi, glutathione yang berkualiti pula berperanan menukarkannya kepada phaeomelanin yang membuatkan kulit lebih cerah hari demi hari. Ia diperlukan dalam pemecahan lemak oxidized dan dalam metabolism karbohidrat. Jika glutathione dalam badan tidak mencukupi keperluan, sel akan cepat mati dan membuatkan sesetengah orang kelihatan lebih tua dari usia dan terdedah kepada toksin yang boleh menyebabkan kanser.
Ia juga berperanan sebagai anti-toksin yang menghalang radikal bebas didalam tubuh. Glutathione bertugas untuk memproses toksin di dalam badan agar dapat dikumuhkan dengan mudah dari badan.
13.   Guarana:
Guarana amat berkhasiat kerana ia mengandungi lebih daripada 10 jenis asid amino, zat galian dan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh badan manusia. Zat –zatnya mudah diserap oleh sel-sel badan dan dapat membantu memulihkan struktur sel badan kita, memelihara organ-organ badan dengan baik dan seterusnya membantu kita awet muda dan hidup hingga berusia lanjut.
Guarana berkesan dalam menguatkan fungsi kencing, perut dan usus, menurunkan kepanasan badan, memperbaiki system penghadaman dan struktur tisu organ dalaman, meningkat proses metabolisme dan serapan khasiat oleh badan serta merangsangkan keupayaan seks.
14.   Honey Bee:
Madu mengandungi glukosa dan fruktosa serta sejumlah mineral seperti magnesium, kalium, potasium, sodium, klorin, sulfur, besi dan fosfat. Madu juga mengandungi vitamin B1, B2, C, B6 dan B3 serta tembaga, sodium dan zink, juga beberapa jenis hormon. Ia kaya bahan anti oksidan yang menghalang radikal bebas daripada bertindak ke atas sel-sel yang boleh menyebabkan kanser.
Madu terkenal sebagai sumber tenaga asli bagi tubuh. Ia meningkatkan kekuatan otot dan stamina badan, membunuh kuman daripada jenis bacteria, fungus dan protozoa. Madu juga mampu menyembuh ulser dan luka dengan lebih cepat dan berkesan.
15.   Tomato:
Tomato mengandungi asid folik, asid panthotenik, biotin, vitamin K dan vitamin E. Asid utama yang terdapat pada tomato dan menyebabkan ia mempunyai rasa masam ialah asid sitrik. Karetenod, B-karotin dan licopin pula menentukan warna pada tomato. Alkohol yang diektstrak dari tomato mempunyai ciri-ciri penahan sakit dan mengurangkan tekanan.
Tomato mampu menjadi agen untuk anti penuaan dan mengembalikan keserian kulit terutamanya pada muka.
16.   Nanas:
Buah Nanas mempunyai kandungan Vitamin C yang tinggi yang amat diperlukan untuk kesihatan dalam membantu menyembuhkan luka atau cedera disamping penyerapan zat besi ke dalam saluran darah. Kandungan Vitamin B dalam buah nanas terutamanya B1 (thiamin) berfungsi dalam membantu proses penghadaman dan melicinkan proses pencernaan dalam usus manakala Vitamin B3 (niacin) bersama kandungan kabohidratnya dapat mengawal sistem penghadaman agar sentiasa sihat.
Kandungan potassium bersama-sama sodium di dalam buah nanas dapat mengawal imbangan air dalam tubuh manusia. Enzim Bromelin di dalam nenas juga membantu mengawal pembengkakkan, jangkitan dan menghalang berlakunya pembekuan darah.
17.   Kolagen Marin:
Kolagen Marin adalah pilihan yang tepat untuk menggantikan kolagen yang hilang dari badan. Ia membantu memperbaiki tekstur kulit dari dalam (menghaluskan dan mencerahkan kulit, mengurangkan parut, menghilangkan garis kedutan, menganjalkan kulit badan), menaikkan seri wajah agar kelihatan lebih muda, dan menegangkan payudara. Ia juga berkesan untuk menangani masalah rambut, kuku, dan gigi, disamping menjaga kesihatan ligamen, tulang dan sendi dengan menghalang atritis dan osteoporosis.
Dengan U-Queen, anda pasti dapat melihat perubahan diri anda dan dapat memikat dan menambat hati suami anda. Anda juga dapat melihat reaksi orang lain terhadap bentuk tubuh badan anda, terutama suami anda. Hubungan mesra antara anda dengan suami akan menjadi lebih bermakna dengan U-Queen.
Malahan tanpa anda sedari ia sedikit sebanyak mempengaruhi segala aspek kehidupan anda
  • Perasaan anda bila berhadapan dengan cermin, bentuk badan yang kurang menarik…
  • Perasaan anda bila berhadapan dengan orang yang lebih lawa, kalau lah aku boleh jadi lebih lawa atau lawa macm dia…
  • Mata suami melilau ke arah perempuan lain dan anda tertanya-tanya adakah aku tidak cukup lawa?



Cara Penyediaannya:
  • Tuangkan kandungan satu sachet U-Queen (25g) ke dalam segelas air suam (40°C – 60°C)  sebanyak 150ml
  • Kacau hingga sebati dan sedia untuk diminum
  • Dicadangkan diambil satu jam selepas makan pada waktu malam
Cara Penyimpanan:
  • Simpan ditempat dingin dan kering di bawah suhu tidak melebihi 30C
  • Jauhkan dari kanak-kanak

 

 

Testimoni u-queen


Lynn, Putrajaya (36 tahun).
Sebelum ini saya pernah mencuba beberapa minuman herba dan kolagen yang berada di pasaran untuk kelihatan muda dan bertenaga, tapi semuanya tidak menjadi. Malahan ia menimbulkan  alahan pada kulit saya dan saya masih kekal tidak bermaya. Selepas mengambil u-queen kulit saya menjadi lebih bersih, cerah dan berseri dan saya rasa lebih bertenaga dari biasa. Suami juga menegur bentuk badan saya yang semakin menawan dan pejal. Pada saya, hanya U-Queen pilihan saya. Terima kasih U-Queen.
Norhayati Ariffin (45 tahun). 
Dengan usia yang semakin meningkat, saya cepat terasa penat dan tertekan. Wajah pula kelihatan kusam, kering dan tidak bermaya. Berat badan mudah naik walau pun tidak mengambil makanan berat. Selepas seminggu mengambil U-Queen, saya merasa lebih bertenaga dan tidak lagi tertekan. Badan terasa ringan dan berat badan menurun sebanyak 2kg. Kulit wajah semakin lembab dan warna kulit muka menjadi sekata. Kulit wajah menjadi semakin berseri dan kemerah-merahan. Wajah kusam dan kering kini tiada lagi! Ramai kawan-kawan berkata bahawa saya kelihatan lebih muda dari usia! 
Norzinani, Selayang (35 tahun).
Saya menghadapi masalah berat badan yang tidak seimbang dengan ketinggian saya. Haid saya juga tidak teratur selepas mengambil pil perancang keluarga. Ini mengakibatkan saya cepat penat dan lesu, malahan cepat marah dan sensitif. Selepas sebulan mengambil U-Queen, berat badan turun sebanyak 4 kg dan badan menjadi cergas. Emosi semakin stabil dan tenang. Suami juga memuji kulit saya yang kelihatan bersih, cerah dan berseri. Hubungan suami isteri juga menjadi semakin intim. Saya pasti selepas ini haid saya akan kembali teratur. U-Queen memang pilihan tepat untuk wanita!
Nor Hana (51 tahun).
Saya telah diperkenalkan kepada U-Queen oleh adik saya. Selepas mengambil U-Queen selama 10 hari, berat badan saya turun kepada 72kg dan perut terasa kempis dan badan semakin ringan. Saya juga semakin cergas dan tidak lagi kepenatan seperti dulu. Payudara pula menjadi mengkal. Yang paling best, bila bersama, suami kata mcm anak dara dan saya sendiri terasa ‘kembali muda’  Untuk U-Queen : THUMBS UP!
Sabrina Binti Hj Harun, Rawang (37 tahun).
Saya menghidapi penyakit endometriosis dan telah menjalani pembedahan pada tahun 2007. Ekoran dari itu saya tidak boleh membuat kerja berat , sering keguguran serta sakit pinggang. Dua bulan lepas, setiap kali period, saya mengalami kesakitan yang amat sangat. saya merasakan penyakit endometriosis saya berulang semula kerana doktor pakar yang merawat saya mengatakan bahawa endometriosis boleh berulang walau setelah di buat pembedahan. Saya tidak mahu membuat pembedahan kali kedua lalu mencari alternatif lain dengan mencuba produk kesihatan yang banyak di pasaran. Pelbagai produk telah saya cuba walau mahal harganya, namun kesannya tidak seberapa sehinggalah pada suatu hari saya terbaca dalam akhbar harian metro mengenai produk ini. Saya tertarik untuk mencuba setelah meneliti kandungan bahan dalam produk ini selain harganya yang lebih murah berbanding produk lain.
Setelah seminggu saya mencuba produk ini, saya dapati ia memberi kesan yang sangat baik; badan rasa ringan, lebih bertenaga, tidur lena, melawaskan , berat badan pun berkurangan 2 kg dan period saya kembali normal dengan tiada kesakitan sebagaimana dua bulan lepas. Apa yang menakjubkan adalah sakit pinggang yang saya deritai bertahun-tahun lamanya akibat penyakit endomeriosis dan sering keguguran hilang dengan sekelip mata. Alhamdulillah, syukur padaMu ya Allah kerana dipertemukan dengan produk keluaran bumiputra yang bertaraf antarabangsa ini. Nasihat saya semua kaum wanita patut menjadikan produk ini sebagai makanan tambahan untuk kesejahteraan keluarga yang disayangi. Dengan u-queen anda pasti jadi "ratu".
Lian, Bangi ( 35 tahun)
Saya sering berasa kurang yakin dgn diri sendiri, masalah berat badan yg ketara, kulit yg tidak bermaya dan kusam, sengugut, keputihan dan selalu berasa letih dan lesu. Setelah diperkenal kan dgn produck U-Queen dan mengamal kan nya berat bdn saya turun 3kg dlm masa 3 hari. Saya tidak lg penat dan berasa segar. Kulit saya menjadi semakin halus dan cerah dlm masa yg singkat dan masaalah sengugut dan keputihan tiada lagi. Tkasih U-Queen!
Nonie, Puchong Permai(48 tahun).
U Queen betul-betul telah mengubah penampilan saya baik secara luaran juga dalaman dn saya begitu yakin dan berpuas hati semenjak menggunakan U Queen. Ramai yang tidak percaya usia saya telah mencecah 48 tahun, kerana saya sentiasa kelihatan cergas dan bertenaga. Ditambah pula dengan penampilan dan wajah saya yang semakin berseri dari hari kesehari. Anda bila lagi nak mencuba? Jangan tunggu lama-lama…

 Zaharah, Ampang (42 tahun)
Saya pernah mencuba beberapa produk lain di pasaran yang khusus untuk wanita, tapi kurang berpuas hati. Sudahlah harganya mahal, bahan-bahan yang digabungkan juga tidak banyak, kesannya pula amat lambat dirasai. Tertarik dengan iklan U-Queen, saya membeli dan mencuba. Selepas hanya 5 hari meminum U-Queen, saya perasan akan perubahan kulit saya yang semakin bersih dan lembab. Buah dada terasa mengkal dan hubungan suami isteri bertambah intim. Selepas sebulan mengambil U-Queen, tubuh saya terasa lebih kejap dan kulit muka semakin tegang dan berseri. U-Queen memang berbaloi : murah tetapi amat berkesan!

Emma, Bandar Permaisuri
Saya seorang wanita berkerjaya dan mempunyai anak kecil. Saya sering kepenatan dan kehabisan tenaga selepas seharian menguruskan perniagaan. Saya juga mengalami masalah kulit yang agak serius. Selepas mengambil U-Queen, keadaan kulit saya bertambah baik. Saya juga lebih bertenaga dan dapat mengawal diet saya dengan baik. Suami perasan akan perubahan saya dan kini selalu memuji. Saya beri 5 bintang pada U-Queen!

Siti, Sri Kembangan (29 tahun)
Saya mempunyai ‘kista’ atau endometriosis dan seringkali mengalami kesakitan yang melampau semasa haid. Menurut doctor  saya perla menjalani pembedahan untuk membuang endometriosis ini jika ia semakin membesar atau jika dibiar akan mengganggu kesuburan dan kehidupan kelamin saya. Selepas mengambil U-Queen sejak akhir Disember, pendarahan sewaktu haid kembali normal dan hubungan kelamin tidak lagi menyakitkan. Saya yakin selepas 3 bulan mengambil U-Queen, penyakit saya akan dapat dipulihkan, Insya Allah!

Zana, Bandar Sri Damansara (33 tahun)
Terimakasih kerana dapat menghasilkan produk yang hebat pada harga mampu beli. Macam goring pisang panas saya jual U-Queen. Semua pelanggan saya berpuas hati. Suami saya sendiri pun memuji. Selain hubungan kelamin yang hebat, kulit saya semakin lembut dan licin. Dulu suami kata tapak tangan saya macam belakang kura-kura, kini tidak lagi. Malahan badan juga semakin cantik. U-Queen memang hebat!

Azilah, Jalan Duta (42 tahun)
Dulu isteri minta…suami bo layan! Tapi selepas kena penangan U-Queen, suami pula macam pengemis! Hahaha! Tiap-tiap hari saya dapat pujian…

Bakri & Sue, Lahad Datu, Sabah (40 tahun).
Kami mempunyai 6 orang anak dan isteri selalu keletihan dan tidak bermaya kerana tekanan dan beban kerja.  Sejak mengamalkan U-Queen 2 minggu lalu, dia lebih cergas dan bertenaga. Wajah lebih berseri dan otot-otot badan semakin tegang. Setiap malam merupakan malam indah buat kami dan tiada lagi sungutan. Ssshhh…rahsia seorang isteri, hanya suami yang tahu! Kini dia bukan hanya seorang isteri dan ibu malahan RATU dihati saya!

AMARAN: 
WANITA MENGANDUNG, PERIOD DAN WANITA DALAM PANTANG DILARANG MENGGUNAKANNYA.

HARGA : RM90.00 FREE POS 
SABAH SARAWAK & LANGKAWI +RM10 UTK POS

Tuesday, 29 November 2011

PROMOSI DECEMBER 2011

PROMOSI SAH SEHINGGA 31 DECEMBER 2011

SABUN ASAM JAWA & SUSU KAMBING







Normal price : RM16.00 - 1ketul
Best Price : RM 13.00 - 1ketul
  + free Bekas Sabun
harga tidak termasuk pos


SABUN SUSU BERAS.......100% ORIGINAL DARI THAILAND 


Normal price : RM10.00 - 1ketul
Best Price : RM 15.00 - 3ketul
Borong : Minima 3 doz keatas RM33.00 + free Bekas Sabun
harga tidak termasuk pos

SABUN HERBAL BIG M & SLIMMING  N FIRMING GEL SOAP



BOLEH CAMPUR-CAMPUR
Normal price : RM10.00 - 1ketul
Best Price : RM 15.00 - 3ketul
Borong : Minima 3 doz keatas RM33.00 + free Bekas Sabun
harga tidak termasuk pos

 FREE GIFT BEKAS SABUN

KRIM SUSU BERAS WANGI BRAND AAA 100% DARI THAILAND~ 



Normal price : RM26.00
Best Price : RM 20.00/Botol
Borong : Minima 3 Botol keatas RM17.00 
harga tidak termasuk pos

BIO-ACTIVE CREAM - Breast Enlarging & Firming

Buy Herbal Bust Cream BIO-ANNE Super Formula

 PACK BARU

PACK LAMA

 Harga biasa : RM 68

Harga Promosi : RM 48.00 + free herbal bust soap + free bekas sabun

(free postage) 

THANYAPORN MIRIFICA 

 


 Harga biasa : RM 90.00

Harga Promosi : RM 55.00

(free postage)

BREAST ENLARGEMENT SET





Harga Biasa : RM 120.00

Harga Promosi : RM90.00

(free postage) 

Polla Platinum Crystal White Nourishing Face Cream

 Net Wt 10g
Harga Biasa : RM28.00
Harga Promosi : RM25.00
Borong : Minima 5  RM18.00
Harga tidak termasuk Pos.
Polla Platinum Soap for Acne and Blemishes Prevention



 Net Wt : 150g
Harga Biasa : RM18.00
Harga Promosi : RM15.00
Borong : Minima 5  RM13.00
Harga tidak termasuk Pos.
POLLA CREAM SET DAY & NIGHT

 Pack Twin
Harga Biasa : RM35.00
Harga Promosi : RM25.00/set
Borong : Minima 5 Set RM20.00
Tidak Termasuk Pos



Harga Biasa : RM18.00
Harga Promosi : RM15.00/Pcs
Borong : Minima 5 Pcs RM13.00
Tidak Termasuk Pos


HARGA : RM45.00/SET Day Cream & Night Cream+ Platinum Soap + Toner + FREE POS + FREE 1 Bekas Sabun







 

Monday, 5 September 2011

PROMOSI RAYA...............



PROMOSI SABUN SUSU BERAS.........

  HARGA BIASA : RM10/ PCS
1 KETUL RM6.00
4 KETUL RM20.00
12 KETUL / 1DOZEN RM45.00

SEMUA SABUN HARGA SAMA DAN BOLEH DICAMPUR 

Sabun Air Beras Wangi Imported dari Thailand. Terhangat di negara thai yang terkenal dengan salah satu sumber beras terbaik di dunia. Kulit anda akan sehalus dan segebu gadis2 thai. sesuai untuk semua jenis kulit. Rahsia turun temurun dari orang thai dalam penjagaan kulit.

Sabun kecantikan yang sangat baik untuk yang mempunyai kulit yang bermasalah, bintik-bintik hitam, kusam. berkedut, kering atau masalah resdung. Menggunakan kosmetik yang tersohor, mahal dan berjenama tidak semestinya dapat memenuhi harapan anda..malah sesetengah sabun pembersih muka menjadikan kulit anda kering, tumbuh lebih banyak jerawat dan biasanya tidak dapat membantu menyihatkan kulit anda. kepada yang berkulit sensitif, mereka biasanya sangat berhati-hati dalam memilih bahan kecantikan kerana kebanyakan set penjagaan kulit muka ada mengandungi bahan kimia.. kesannya kulit muka anda menjadi lebih bermasalah dan anda seakan kecewa dengan masalah kulit anda.


Penggunaan sangat mudah tapi kesannya amat membanggakan anda. Dalam 2 minit sahaja, kulit anda menjadi bersih, halus , lembut dan segar. Tanpa bahan kimia menjadikan ia tidak mendatangkan kesan sampingan, tidak bahaya /pedihkan mata, tiada kesan negatif kepada kulit walaupun digunakan dalam jangkamasa lama. malah lebih kerap di gunakan ,lebih baik kesannya kepada kulit anda.


Sabun yang disediakan secara alami, 100% semulajadi. Ia di buat dari beras pulut dan susu sahaja. Beras pulut yang digoreng terlebih dahulu menjadikan ia berbau wangi dan harum..amalan memakai bedak sejuk telah di amalkan oleh generasi dulu hingga kini tanpa pernah tercatat kesan negatif dari pengunaannya. Tapi cara memakainya menjadikan kita tidak selesa kerana seakan rupa hantu...yang menjadikan wajah menjadi putih, apabila dah kering ia tidak selesa dan berhabuk. Ini biasanya tidak menyenangkan para suami terutamanya. Selain itu mungkin baunya juga tidak menyenangkan. Waktu tidur yang sepatutnya dilalui dengan tenang, mungkin menimbulkan ketidakselesaan kepada anda dan lebih-lebih lagi bagi pasangan anda..
 

Kelebihan Penggunan Sabun Di Muka :

* mengandungi 100% dari bahan semulajdi dan dirumus khas dr susu beras yang asli
* khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang
* menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
* berkesan menanggalkan kesan jerawat, jeragat dan kulit berminyak
* menanggalkan kesan solekan dengan efektif
- menggebu dan mencerahkan kulit
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- menghaluskan kulit
- memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.



Formula : Rice milk soap for all skin type
Active Ingredients : Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin  

  
Berat: 60 gm
Saiz Sabun: 5.5cm x 5.5cm. Tebal = 2.5cm



SABUN HERBAL BIG M

SABUN PAYUDARA HERBAL

BREAST FIRMING

Sabun ini untuk mengekalkan bentuk dan penegangan payudara. Selain dari itu ia merangsang 'mammary gland' supaya kekal active dan ini antara merawat kesehatan kepada payudara agar sentiasa sehat dan kekal cantik. sabunnya aman digunakan dan tidak memberi efek sampingan karena terbuat dari bahan2 alami.


Kelebihan:


1.Menegangkan Payudara Yang Kendur Atau Jatuh.
2.Mengenyalkan Struktur Otot Payudara Yang Longgar.
3.Membesarkan Payudara Yang Kecil Dan Bermasalah - Membantu pembesaran.
4.Mencantikkan Struktur Payudara Secara alami, aman & Berkesan.
5.Membantu Untuk Memulihkan Kedudukan Payudara Pada Tempatnya.


FUNGSI:
* membesarkan & mengencangkan payudara
* menukarkan warna nipple menjadi kemerahan
* mengencangkan payudara yg kendur
* membentuk payudara tampak cantik,sexy&segar


cara pemakaian:
Basahkan sabun dan sapu sehinngga keluar buih. Sapu buih tersebut pada breast selama 4-5 minit dan basuh.

Saiz Sabun: 4.5cm x 4cm. Tebal = 2cm




SLIMMING & FIRMING GEL SOAP 

Slimming & Firming Gel Soap (Sabun Pelangsing Badan) ini dapat membantu mengurangkan selulit di pinggang dan punggung serta membantu menghilangkan rekahan supaya warna kulit kelihatan seragam. Ia sesuai digunakan setiap hari bagi menghilangkan kesan rekahan dan mengecilkan saiz badan.

Kandungan:

- Seaweed Extract
- Iny Extract
- Lime Bossom Extract
- Lanolin Oil
- Natural Gel Soap

Kebaikan Sabun Ini:

- Melangsingkan badan
- Menganjalkan kulit
- Mengurangkan selulit
- Melicin dan melembutkan kulit
- Membersih dan memudarkan tanda hitam kulit
- Memudarkan tanda rekahan (stretch mark) pada perut.
- Membantu mengatasi masalah parut.

Cara Menggunakan:

1. - Buat buih pekat (creamy type) menggunakan sedikit air.
2. - Urut pada kawasan inggang dan punggung dengan urutan dari bawah ke atas beberapa kali.
3. - Biar seketika supaya herba dapat meresap ke dalam kulit.
4. - Bilas dengan air bersih.

Amalkan sekurang-kurangnya 2 kali sehari. Sebuku sabun boleh bertahan sehingga 5 -6 hari jika digunakan dua kali sehari. Kesan yang luar biasa boleh dilihat selepas penggunaan selama sebulan.


Saiz Sabun: 4.5cm x 4cm. Tebal = 2cm





Tuesday, 19 July 2011

Krim Susu Beras
SAIZ BESAR
RM 60.00
SAIZ MINI
RM36.00 



SABUN SUSU BERAS CITRA
55 gram -RM20.00

20 gram-RM10.00






COCOA COLLAGEN POWER PLUS


HARGA RM59.90







THANYAPORN~KAPSUL PAYUDARA MONTOK &TEGANG
60 CAPSUL
100GM
100% HERBA SEMULAJADI
RM65.00
  +POS LAJU



JAMU RATU DARA


HARGA RM30.00









HERBA KENCANA/PURE COLLAGEN


HARGA RM45.00




GLUTATHIONE WITH KOJIC MILK SOAP
150gm
  RM45.00
BAGUS UNTUK HILANGKAN PARUT,JERAGAT,PIGMENTASI & JERAWAT ....


Kesan Seawal 5 HARI SAHAJA!!!!!










KYUSOKU BIHAKU
One box of KYUSOKU BIHAKU
30 capsules of GLUTANAC 500mg
30 capsules of Rosehips 500mg

RM130.00


TONGKAT AJIMAT MADURA


1 PC RM25.00


2PC RM45.00


3 PC RM55.00

THANYAPORN BE FIT SLIMMING
OFFER


1 KOTAK RM65.00


FREE POS LAJU