Sunday, 19 June 2011

SABUN SUSU BERAS.......100% ORIGINAL DARI THAILAND

                                     
                                     HARGA ASAL :RM15.00
                            Harga Promosi : RM 10.oo 1/pcs
                                             Harga Runtuh  
                                       5pcs : RM40.00

KEBAIKAN SABUN SUSU BERAS



- Menaikkan Aura Seri Wajah secara semulajadi.
- Menjadikan kulit lebih cerah,halus dan tegang tanpa pengelupasan.
- Berkesan menanggalkan kotoran,minyak,sel kulit mati,parut jerawat dan jeragat.
- Berkesan menanggalkan bekas make-up pada kulit muka
- Menghilangkan kesan Hitam pada bawah ketiak,di celah2 paha dan siku
- Sesuai digunakan untuk orang yang menghidapi masalah kulit dan resdung
- Mampu memberikan kesegaran sepanjang hari serta badan tidak melekit walaupun  
   berpeluh
- Boleh mengatasi masalah bau badan

Monday, 6 June 2011

DIET SEIMBANG !!!!!



 
HARGA:-

1 KOTAK (30 PAKET) = RM138 (FREE POSLAJU)
2 KOTAK = RM248 (FREE AHLI; FREE SHAKER; FREE POSLAJU; FREE PANDUAN & MENU DIET)

HARGA AHLI:-

1 KOTAK = RM108
2 KOTAK = RM198


*Boleh turun 2kg dlm masa 7hari

*RXLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.

*RXLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.


FUNGSI RXLITE:-


* Membantu membakar lemak
* Diperkaya dengan vitamin dan mineral
* Rasa koko yang lazat
* Mengandungi anti-oksida


FAKTA RXLITE:-

*RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus.


*Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupkan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara.

*Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu.

*Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.

Cara Pengambilan RX-Lite

Cara Bancuhan RX-Lite

Bancuh atau masukkan RX-Lite ke dalam 150ml air panas atau sejuk. ( Untuk membuat bancuhan dengan air sejuk gunakan shaker untuk sebatikan bancuhan.

RX-Lite juga boleh diambil bersama soya, susu dan boleh digunakan sebagai bahan tambahan untuk membuat shake buah-buahan atau smothie.

Minum sekurang-kurangnya 2 paket sehari sebelum waktu makan.

Untuk kesan yang lebih pantas, gantikan sarapan dan makan tengahari dengan RX-Lite.

* Maksimum pengambilan adalah 3 paket sehari ( untuk berat melebih 100kg)
 
 

Wednesday, 1 June 2011

WHITENING SKIN CARE PRODUK PALING HOT

Polla Skin Care for Problem Skin


Polla Platinum Crystal White Nourishing Face Cream

 




A Night and Day Cream for a translucent and crystal clear complexion. Reduce blemishes, dark spots and acne.  Enriched with concentrated vitamins and natural extracted agents to promote soft, clear and fair complexion
No more acne, blemishes or dark spots...only crystal clear complexion

Direction:
For rapid result, apply cream throughout your face and neck two times per day, morning and evening.

Ingredients
  • Aqua Water
  • Arbutin - inhibit the creation of skin's pigment and shed skin cells to get soft and whiten skin
  • Pearl Extract - nourishing your skin to crystal white
  • Collagen - to provide your skin natural strength, flexibility and resilience
  • Vitamin B3 - promote your skin naturally white
  • Vitamin C - promote an anti-oxidant agents to improve crystal clear skin
  • Vitamin E - prevent wrinkle formation and keep your face soft and moist
  • Kojic Acid - inhibit skin pigmented process. Keep your skin white, reduce blemishes and dark spots

Net Wt : 10g
 
PRICE : RM25.00
UTK SET  : POLLA PLATINUM CREAM + SOAP = RM40.00 + FREE BEKAS SABUN




Polla Platinum Soap for Acne and Blemishes Prevention
A natural herbal soap to reduce acne and blemishes. Contain Natural thai herbs that is suitable for facial skin, chest area and on the back.
Reveal a healthy complexion all over with natural solution.


HARGA BIASA : RM18.00
PRICE : RM15.00
RM35/SET
RM25/SET
DAY CREAM
RM18.00
RM15.00

NIGHT CREAM

RM18.00
RM15.00


Polla Anti-Acne dan Whitening Day Cream diformulasikan secara khusus untuk memberikan bantuan maksimum dari jerawat, dan memberikan kulit lebih cerah dgn penggunaan setiap hari. Menghalang jerawat dan mencerahkan kulit anda dgn pantas.

BAHAN: asid Kojic, agen anti-jerawat . Allantoin ekstrak, agen anti penuaan, Vitamin C, dan Vitamin B3.

HARGA : RM55/SET krim siang & malam+ platinum soap + toner FREE POSTAGE


TESTIMONI POLLA WHITENING  
TESTIMONI ANIS 

BEFORE : blackhead + pori2 ketara
SELEPAS 1 WEEK : blackhead xde + pori2 mengecil + kulit makin lembab + bermaya..
TESTIMONI 1: @AIN AMZAH - kak...dah lame saya cari produk nih...dulu saya penah pakai... tapi stop sebab orang yang jual tu tak amik stok dah..... BEST SANGAT gune krim nih.....muke saya licin... Insyaallah tak de kesan sampingan...ari tu saya stop pakai pon..tak ada kesan apa2...kulit mcm biase je...krim nih mase 1st saya pakai untuk seminggu pertama...die mengelupas sikit kan kak??tapi tak pedih n merah....peeling die sikit je...parot jerawat pon makin hilang..jeragat pon xde..nih sy pakai produk lain...muke bnyk jeragat n bintik2 hitam..:( ..nasib baik saya nampak fb akak nih....saya nak order 3set kak.....bagi no akaun CIMB yeee...

TESTIMONI KE 2 : Salam sis. nak gtaw sikit nih pasal krim. sy dah pakai seminggu. mula2 pakai, muke ade cam pedih sikit, tapi xmerah2(mungkin sbb saya gelap kot,hehe)..pastu 3 ari pakai die mengelupas..tp x banyak..sikit2..kalau pakai foundtion tu nmpk la sikit.jerawat pon kua jugak sikit.tp xpe,saya teroskan pakai..hari ke 5 gelupas dh xde,jerawat xde,pedih pon x lagi..saya g kerja. member office tego.. nape muke sy cerah/putih sikit, n parot jrawat dh pudar kt muke? hehhe..saya mampu tersenyum je..sy pon promote la product nih kt dorang..mingu depan saya nk borong sis.bagi special price taw.. :) THANK YOU SIS!

Testimoni 3 : akak..barang dah sampai kamis hari tu. best la krim nih. Ingatkan krim made in thai nih x elok. sukenye. mula2 pakai pedih sikit kt bhagian parot n jerawat. jerawat batu sy dah pon pecah.tp saya pakai x gelupas pulak.hehe.thanks kak! nnt saya anta gamba saya b4 n after.:)






BEAUTEE SKIN CARE

mari kita berkenalan dengan BEAUTEE face ampoule.

Biasanya ampoule ni digunakan di salun. Jadi sebab tu kalau lepas facial tu muka kita nampak berseri-seri ajer .
sebenarnya kita guna ampoule ,


Macam mana nak guna Ampoule?

1) Cuci muka bersih
2) Scrub ( untuk kulit byk jerawat jgn scrub terlalu kuat) dan cuci hingga bersih
3) Pakai Toner

4) Sapukan Ampoule (urut-urut hingga meresap ke dalam kulit)
5) Pakai Mask (15-20minutes)(pilih 3 d powder mask yang sesuai dengan masalah kulit)
6) Pakai Moisturiser/Night cream

***Ampoule mesti digunakan sekali sahaja kerana ia boleh bertahan selama 4
jam selepas botol dibuka ***

PROFESSIONAL GRADE AAA++ GERMANY FORMULATED AMPOULE.

seperti yang ditulis kat atas ni..face ampoule yang saya jual ni memang dari gred
paling bagus dan bukan gred B atau gred C. kalau jenama lain kebanyakan je gred b dan c
tapi ramai org tak tahu...tau.. dah lah dijual sbotol kecik rm 30
hingga 40..hai org sanggup nak cantik ..main beli ajer..
dah beli tak pelah..ni tau boleh dapat murah..tolong promote kat member yer..

Formulated in Germany
Packaging : 3ml
Minimum order quantity : 1 box (10 botol)
Germany Technology
No fragrance, No preservatives, No chemical.
Sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sensitive
High concentation of plant extract and active ingredient.

JENIS-JENIS AMPOULE


1) BEAUTEE Neutralization Ampoule (extract colagen untuk make up) RM 40.00

fungsi : membantu meningkatkan colagen kulit dan menyegar dan balancekan kulit
anda agar mudah untuk pulih dari keletihan sehari-hari. hmm kepada sesapa
yg nak dapat result cepat gunalah selalu colagen ampoule ni memang nampak
kesan 1-2 kali guna ajer tau. ye lah untuk kakak dalam 40++ keatas tak payah nak suntik-suntik lagi..guna je
ampoulse sure boleh nampak perubahan ketara
tau.
Sesuai untuk bakal pengantin dan juga nak buat photo shoot.
Waktu yang paling sesuai di pakai adalah waktu pagi.Pengunaan untuk jangka masa panjang boleh
melambatkan proses penuaan.

Ramai yang tanya apa beza neutral dengan colagen.

Ia sebenarnya sama namun neutral ada kelebihan untuk anti aging dan juga sesuai untuk buat make up tahan lama,
semua ampoule dan serum boleh guna untuk asas make up tapi neutral ampoule specialize untuk perkara ini.
Neutral ampoule membuatkan make up kita tahan berjam-jam dan nampak seperti baru je lepas make up.
so biasanya jurusolek memang guna bende.
Bagi anda yang cuma nak install colagen jadi tak perlu beli nuetral beli ajer colagen ampoule.
Sesuai untuk kulit: normal to dry skin,kulit yang semakin berusia,
untk make artist dan pengantin, untuk mengekalkan kecantikan.
TIDAK sesuai untuk :kulit berminyak




2) BEAUTEE Whitening ampoule RM40.00

FUNGSI : Mencerahkan kulit wajah disamping meningkatkan kelembapan wajah.Sesuai juga untuk menghapuskan masalah JERAGAT.
Ok sesapa yg kulit dia cam kusam jer..pas tu dari jauh nampak kelam..sedangkan
sebenarnya boleh lagi dicerahkan..amik ampoule ni..coz dia sgt2 membantu...guna selalu..insyaallah...
Sesuai untuk kulit: normal to dry skin, untuk mengekalkan kecantikan.
TIDAK sesuai untuk :kulit berminyak

3) BEAUTEE Purifying Ampoule RM 40.00

FUNGSI: Control oil sebum production. Good for acne,oily skin,sensitive oily skin.
HACam gitulah yg ni sesuai untuk kulit yg bermasalah ,jerawatdansensitif..jgn risau..ampoule rasanya nyaman..tak menyakitkanlangsung..
kita boleh guna ngan selamat dan ceria....so sapa nak merasa kulit halus...dan pulih dari masalah anda
gunalah selalu ampoule ..ni kalau boleh setiap malam...dah dpt murah ni..tak mahal pun..kalau kat center lagi mahal.
Ampoule ini mampu mengeringkan dan menghapuskan jerawat, kerana purifying akan membuang toxin pada kulit muka, rawatan ini
mestilahdisusuli dengan soothing ampoule untuk menghalang kulitberminyak dankotoran melekat pada kulit muka dan naik jerawat balik.
selain itu mestilah guna dengan mask untuk dapat hasil yang maximum.
Sesuai untuk kulit: kulit berminyak,berjerawat,untuk rawatan,dan sensitive,
TIDAK sesuai untuk :kulit kering,kulit yang semakin berusia,
4) BEAUTEE Hidrating Ampoule RM 40.00

FUNGSI : Mengurangkan masalah kehilangan air dan melembabkan wajah.Ha ini
untuk org yang kulitnya kering bebenor..dan asyik nak menglupas..atau hampir-
hampir nak jadi cam gitu..kene rawat cepat..ampoule ni kan 2 kali je dah nampak perubahan ketara tau..
Sesuai untuk kulit: normal to dry skin, untuk mengekalkan kecantikan.
TIDAK sesuai untuk :kulit berminyak


5) BEAUTEE Firming Ampoule RM 40.00

Fungsi:Menghilangkan kedutan,memperbaharui sel kulit,mengelakkan selkulitjatuh,menghilangkan garis-garis halus dan mengecil kan muka.
kakak-kakakbila lagi nak test ampoule ni ..kalau amik dari usiamuda..wow..tak dptdibayangkan 20 tahun lagi...dia boleh hilangkankedut-kedut.
garisan-garisan halus kat muka.
Sesuai untuk kulit: normal to dry skin, untuk mengekalkan kecantikan.
TIDAK sesuai untuk :kulit berminyak

6) BEAUTEE Soothing Ampoule RM 40.00

Fungsi : Calms your skin to prevent any outbreak or irritation of your skin towards
the surrounding environment.
ha..ygni bagus untuk kekal cantik..muda bergaya. Anda semua perasantak banyakampoule kat atas ,banyak tak sesuai untuk kulitberminyak???????
Jadimasalah utama kulit adalah kulit berminyak , jadi peranan utamasoothingampoule mesti diutamakan sebelum anda memilih untuk mengunakan
ampoulejenis lain.Biasanya kalau muka banyak jerawat punca utamaadalah masalahkulit berminyak, jadi anda boleh maintain soothing 3kali seminggu,
maka jerawat susah nak datang.kalau boleh maintain dengan powder mask jugak.

Jika kulit anda SENSITIF sebelum gunakan ampoule jenis lain, gunakan ampoule ini dulu.
SEKIRANYA anda tidak boleh sesuaikan diri dengan soothing maka ampoule lain pun tak boleh guna.

Bagiyang mengambil ampoule treatment , seeloknya guna soothing ampouleuntukmeredakan kulit daripada proses detoxification ampoule 2 lain.
Sesuai untuk kulit: kulit berminyak,berjerawat,untuk rawatan,dan sensitive,
TIDAK sesuai untuk :kulit kering,kulit yang semakin berusia,

7) BEAUTEE Vitamin C Ampoule  (100% CONCENTRATED PURE VIT C) RM 40.00
vitamin c boleh
mencerahkan kulit
menegangkan kulit
menaikkan seri wajah
menaikkan tahap keimunan badan
meransang penghasilan colagen semulajadi badan.

ha..ok rasanya betapa tingginya khasiat vitamin c kalau hari2 tenyeh kat muka
kita ni kan...jadi buat apa nak buat suntikan vit c mahal-mahal...guna ampoule
pun boleh langsung tak sakit...malah lebih selamat.
Hasil testimonial pengunaan vitamin c ampoule buat kulit berseri dan gebu ..betul tak he,,he
Sesuai untuK: Semua jenis kulit.
peringatan : must be finished ASAP because this is PURE Vitamin C
ampoule.Don't keep too long coz it is the same as oranges will change colour coz
it is 100% Pure with no chemical added.

 


8) BEAUTEE Eye care ampoule. RM 40.00

Mengurangkan kedutan sekeliling dan tepi mata.
melembabkan sekitar kulit bahagian mata.
Menghilangkan EYE BAG.
Sesuai untuk: untuk semua jenis kulit ,terutama yang ada eye bag tuh

 1BOX 10 BOTOL RM40.00


-Untuk membesarkan payudara ( dengan urutan yang betul)
-Untuk mengecilkan payudara (dengan urutan yang betul)
-Untuk memejal dan menegangkan payudara
-Untuk merawat payudara kendur.

Ampoule ini memerlukan kerajinan dan konsistensi sekiranya anda suka skip ,kurang berkesan.Anda mesti lakukan urutan sekerapnya , paling lambat selang sehari .Anda mesti luangkan masa untuk urutan .

Untuk membesar kan payudara urut secara membulat arah jam ,jika nak kecil urut secara membulat arah lawan jam.Result boleh nampak dalam masa 1 bulan. Jika nak kasi tegangkan akibat kendur atau apa2 sebab, urut dari pangkal payudara ke atas.. Setelah 5 minit ,bilas dengan air suam. Ia dapat menghilang dan menghalah payudara anda dari kendur.
Tidak sesuai untuk wanita yang menyusukan anak

EGYPTIAN MAGIC CREAM


4 oz (113.40 g) = RM145 [FREE POSLAJU]
Trial pack 10g = RM23
Trial pack 5g = RM15

Egyptian Magic Cream adalah krim penjagaan kulit dengan legenda kekuatan penyembuhan kerana campuran unik dari semua bahan-bahan alami yang berasal hanya dari tanaman dan organisma hidup.  Egyptian Magic telah di pasaran selama 25 tahun dan telah dipopularkan dari mulut ke mulut hingga menjadi salah satu krim kulit yang paling popular dan telah disahkan di dunia.


Bahan-bahan:-

 Egyptian Magic diperbuat daripada semua bahan-bahan semulajadi yang biasa kita temui.  Bahan-bahan ini secara meluas dipercayai untuk memberi kesan menyihatkan pada kulit dan telah digunakan selama berabad-abad untuk merawat dan memelihara kulit.

•lilin lebah
•madu
•serbuk sari lebah
•royal jelly
•propolis lebah
•minyak zaitun

Kebaikan:-
  1. rawatan kulit umum
  2. krim anti kedut
  3. ruam
  4. luka
  5. luka terbakar
  6. eksima
  7. melecet
  8.  
KYUSOKU BIHAKU (KB) GLUTATHIONE

Harga Promosi : RM 140.00 RM160.00 (FREE POS Seluruh Malaysia )
 Kyusoku Bihaku – Produk istimewa mencerahkan kulit dan meningkatkan daya ketahanan kesihatan badan, Glutathione ialah pil serbuk mutiara dan dikenali sebagai “mother of all anti-oxidants”. NAC (N-Acethyl L-Cysteine) pula ditambah ke dalam KB untukmemaksimakan dan mempercepatkan penyerapan gluta ke dalam badan.

KANDUNGAN:-
*500mg L-Glutathione
*NAC, N-Acetyl L-Cysteine
*500mg Pure Rosehips Vitamin C.


Adakah anda inginkan kulit Cerah, Gebu dan Glowing?….
Cubalah….yakin dan dijamin…kerana saya dan ramai lagi telah mencuba…
Malah ramai artis di luar sana yang mempunyai kulit cerah dan gebu kerana menggunakan produk ni….
.
KEBAIKAN GLUTATHIONE:
* Merawat masalah haid tidak normal & menambah kuantiti sperma lelaki
* Merawat simpton saraf seperti parkinson, alzhemeir, stroke & kanak2 autism
* Merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema
* Merawat masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
* Keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes & darah tinggi
* Melindungi jantung & merawat kolestrol
* Melambatkan penuaan, meningkat system imun, merawat rambut gugur dll
* Ejen ketahanan badan dan anti tumor
* Jawapan kepada masalah kulit- pencerahan keseluruhan, jerawat, jeragat/pigmen, membantu maslah kulit sensitif, menambah kolagen, membaiki DNA, awet muda dll

KEBERKESANAN
* Light-medium brown skin : 1-3 bulan
* Dark brown skin : 3-6 bulan
* Very dark skin : 6-12 bulan
* Black skin : 18 bulan ke atas
KB sangat berkesan diambil dengan Pure Rosehips Vitamin C kerana Rosehip mengandungi 10-100 kali vitamin C biasa.
GLUTA PRIMA

HARGA: RM160 SEBOTOL (60BIJI)
FAEDAH:-

  • Memutihkan kulit dengan membantu memutihkan kulit dengan menukarkan eumelanine, (pigmentasi kulit gelap, coklat, kuning sawa matang) kepada phaeomelanin (pigmentasi kulit putih kemerahan).
  • Menjadikan kulit lebih lembut, segar dan berseri-seri
  • Membantu meningkatkan kekuatan dan ketahanan badan
  • Mampu merawat kebanyakkan gejala berkaitan dengan paru-paru seperti lelah, radang paru-paru yang serius
  • Mengekalkan fungsi immune, juga berperanan sebagai ajen ketahanan anti-tumor yang kuat
  • Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam saluran darah, termasuklah kolestrol
  • Merangsang imunisasi tubuh
  • Menyahtoksin tubuh badan
  • Menghilangkan jerawat dan parut jerawat

 Gluta White: TOP 3 AsianWhiteSkin Whitening Produk
Lebih Hebat! Diperbaharui dengan kandungan Glutathione grade AAA. Dipertingkatkan dari White L-Glutathione.
GLUTA PRIME GSH mengandungi kombinasi yang lebih hebat dari bahan terpilih yang terbaik.
L-Glutathione dengan Lipoic Alpha Acis & Vitamin @ (Natrium Ascorbate). 1000mg /capsule, 60 capsule setiap botol.