Tuesday, 29 May 2012

PROMOSI SEMPENA CUTI SEKOLAH....!!! DAPATKAN HARGA YG LEBIH MENARIK....


ORIGINAL Anna's Cosmetic Night Cream

KRIM KUNYIT  GRED A

  HARGA : RM20.00/PCS 

HARGA TIDAK TERMASUK POS...

KRIM MALAM SAHAJA 



KEGUNAAN PADA MALAM HARI SHJ 

1)ANNA Krim Kunyit (krim malam)-PENUTUP HIJAU MUDA - utk Jerawat
3)ANNA Sunblock with SPF30 (Krim Malam)-PENUTUP BOTOL BIRU GELAP - utk Jeragat

KANDUNGAN: WT 5 GRAM

UNTUK MENGHILANGKAN JERAGAT DAN MERAPATKAN LIANG PORI DI MUKA.
HANYA DI SAPU SECARA NIPIS.
ELAKKAN DARI KAWASAN MATA & BIBIR.


Amat berkesan untuk :-
-Menghilangkan jeragat, 'white head' and 'black head' di muka
- Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
-Menghalus dan menggebukan kulit muka
-Memberi Oksigen kepada kulit wajah
-Membuang sel-sel kulit mati
-Melembabkab kan kulit wajah
-Memutihkan kulit wajah agak tampil ayu
-Menghilangkan parut - parut jerawat pada wajah
-Menghalus dan menggebukan kulit muka

Testimoni .....
Mira Kannan Krim nie memang berkesan untuk jerawat..jerawat/parut jerawat hilang..muka pun makin cerah..tq krim kunyit :)


Mira Kannan Dulu i ade guna krim kunyit,memang berkesan untuk pencerahan & hilangkan parut jerawat..tapi i rasa ini lagi bagus sikit since gred A,nak try dulu :)

Lavinthika Vasanthan
Hi all, i nak bagi testimonial i guna product ni (krim kunyit)... Dulu muka i sangat teruk, jerawat besar besar, banyak bintik bintik hitam and muka sunburn teruk... So i start guna sabun susu beras and the morning cream plus the night cream... Dalam satu minggu dah nampak kesan... First memang banyak pimples keluar kat muka... But kalau tengok betul betul, jerawat yang timbul kat muka tu actually is the ones yang memang dah lama stuck kat kulit muka... Then i use krim siang and krim kunyit... Once dah clear, pimples tu tak timbul balik dah... My face is more clearer and fairer... My suggestion to all is to use sabun gluta, krim siang and krim kunyit gred A. But kalau tak mampu, u can still use sabun susu beras (susu beras tanpa campuran kolagen atau mutiara), krim siang and then krim kunyit gred aaa... It still works... But u must have enough 8 hours sleep daily to let the night cream work on ur skin and kulit akan nampak lebih cantik... :-)

 Polla Platinum Crystal White Nourishing Face Cream

Harga Promosi : RM25.00
Borong : Minima 5  RM20.00
Harga tidak termasuk Pos.
A Night and Day Cream for a translucent and crystal clear complexion. Reduce blemishes, dark spots and acne.  Enriched with concentrated vitamins and natural extracted agents to promote soft, clear and fair complexion
No more acne, blemishes or dark spots...only crystal clear complexion
Direction:
For rapid result, apply cream throughout your face and neck two times per day, morning and evening.

Ingredients
  • Aqua Water
  • Arbutin - inhibit the creation of skin's pigment and shed skin cells to get soft and whiten skin
  • Pearl Extract - nourishing your skin to crystal white
  • Collagen - to provide your skin natural strength, flexibility and resilience
  • Vitamin B3 - promote your skin naturally white
  • Vitamin C - promote an anti-oxidant agents to improve crystal clear skin
  • Vitamin E - prevent wrinkle formation and keep your face soft and moist
  • Kojic Acid - inhibit skin pigmented process. Keep your skin white, reduce blemishes and dark spots
NET WT : 10G



BIO-ANNE BREAST CREAM + BREAST SOAP
                                            RM55.00 FREE POSLAJU




BIO-ANNe Bio Active cream berasaskan formula Pueraria semulajadi dan collagen diformulasikan untuk membantu untuk menegang dan mencantikkan payudara. Bagi yang telah menggunakan BIO-ANNE Bio Active Cream akan mendapat kesan yang cepat bagi pemakaian secara berterusan.


 



KRIM SUSU BERAS WANGI BRAND AAA 100% DARI THAILAND~



Diperbuat daripada ekstrak Beras Susu Thailand yang terpilih, kaya dengan bahan semulajadi, Rahsia kejelitaan gadis Thailand, untuk mereka yang mementingkan kejelitaan wajah.
Asas Produk adalah daripada Ekstrak Beras Wangi Thailand yg Terpilih dan juga haruman yang memberi kesegaran pada wajah, Tidak mengandungi UV Protection sebab diperbuat dari Bahan-bahan semulajadi dan boleh digunakan tanpa was-was tanpa kandungan Alkohol.

Amat berkesan untuk :-

-Memberi Oksigen kepada kulit wajah
-Membuang sel-sel kulit mati
-Melembabkab kan kulit wajah
-Memutihkan kulit wajah agak tampil ayu

-Menutup parut - parut jerawat pada wajah
-Menghalus dan menggebukan kulit muka
-Menghilangkan jeragat, 'white head' and 'black head' di muka
- Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
-Menghalus dan menggebukan kulit muka

Kandungan

Ekstrak Beras Susu Wangi yang Terpilih
Minyak Zaitun
Wangian
Vitamin B3 dan
Vitamin E
Sesuai digunakan sebelum tidur dan juga waktu siang, Juga boleh Digunakan sebagai Asas Make up.


Best Price : RM 20.00/Botol


RICE MILK CLEANSING CREAM WITH VITAMIN E AND COLLAGEN 180ML








CLEANSING CREAM RICE MILK COLLAGEN..FREE POS LAJU


CLEANSING CREAM RICE MILK~PENCUCI MUKA SUSU BERAS 
 
1 UNIT RM18 (S/M)..FREE POS LAJU
1 UNIT RM23 (S/S)..FREE POS LAJU
 
Tidak dinafikan susu beras mempunyai banyak kelebihan untu kulit. Pencuci muka ini diperkaya dengan Vitamin E dan Kolagen selain Pati Ekstrak Beras Wangi. Ia juga diperbuat daripada pati beras pulut yang sudah diketahui ramai sangat berkesan untuk awet muda & menjadikan kulit anjal, gebu & licin. Dengan Vitamin E dan Kolagen pula, pencuci muka ini pasti dapat memberikan kejelitaan sempurna pada wajah anda.

 
Komposisi: Water, Mineral Oil, Cetyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Polyethylene, Stearic Acid, Polyquaternium-7, Polysorbate 20, Oryze Sativa (Rice), Germ Extract (Gaba Rice Extract), Phenoxyethanol, Methyl Parabean, Propyl Parabean, BHT, Triethanolamine, Collagen, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Fragrance.

Kelebihan pencuci muka ini :
  • Tiada bahan kimia.
  • Mengebu dan mencerahkan kulit.
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam.
  • Menghaluskan kulit.
  • Parut akan pudar atau hilang jika digunakan dalam jangka masa panjang.
  • Kulit lebih lembab dan berseri.
  • Berkesan meningkatkan aura seri wajah.
  • Berkesan menjadikan kulit lebih halus, bebas cela, tegang dan anjal serta awet muda.
  • Berkesan menghilangkan parut jerawat dan jeragat.
  • Sesuai untuk menanggalkan solekan pada wajah.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif.
  • Produk kecantikan dari alam semulajadi