Friday, 20 April 2018

STOK BARU APRIL 2018

MADAM KATE DETOX 30 CAPS




MADAM KATE DETOX

Kelebihan :
- 100% ekstrak herba semulajadi thai jadi selamat untuk diamalkan
- tiada kesan sampingan
- menghilangkan rekahan tumit & kering kasar
- menurunkan berat badan
- sistem pencernaan yang lebih baik
- pembakaran lemak yang menyumbat usus
- melawaskan pembuangan
- meringankan badan
- mengempiskan perut



Cara pengambilan :
1-2 kapsul sehari sebelum todur bersama air suam (minum air suam lebih banyak)

️Rec Pendaftaran FDA/GMP NO : 24-1-15857-1-0193

30kapsul


HARGA PROMOSI 

RM33.00
RM33.00
RM33.00


berminat !!!!


WASSAP / SMS 014-5163532


SO COQ GLUTA 30 CAPS




Gluta HALAL, 100% SELAMAT & LULUS FDA, GMP PALING HOT DI BANGKOK!😍. Tengok la kulit artis n org thai!!! Gebussss....sebab supplemen sana mampu milik!!!😍. Bulan depan nk repeat beli, poket tak sakitttt!!!




MEMUTIHKAN KULIT WAJAH SECARA MENYELURUH SATU BADAN

Kebaikan :
1) Dapat mengurangkan penampilan jeragat dan tompok hitam.
2)Mengurangkan kedutan di wajah.
3) Menghaluskan liang roma yang terbuka.
4) Mengecutkan jerawat yg timbul.
5) Mencerahkan wajah yang kusam
6)Menghilangkan bekas2 jerawat
7) Memutihkan badan dan celah2 yg gelap
8) Menganjalkan kulit dan baik untuk dalaman
9) Memberi kolagen dalam badan
10)Kesan pencerahan maksimum dgn penggunaan yg konsisten selama 3 bln. 
Cara Makan : .
JIKA BRAND MALAYSIA, MAHU RATUS HARGA DIA !!!😚
Makan sebiji sehari selepas sarapan pagi.

HARGA PROMOSI 


RM35.00

RM35.00

RM35.00



berminat !!!!


WASSAP / SMS 014-5163532




APPLE DETOX 


Yang belum cuba Apple Detox rugi tau. Tidak lama lagi Raya, bila mo start kasi slim badan tuuu 😅😅
Apple Detox kasi bersih usus kita daripada toksin2 jahat yang sudah lama melekat dalam dinding usus kita ya. Dan juga dapat menurunkan berat badan.

✔️ tiada kesan sampingan ✔️ 100 % selamat ✔️ mengurangkan sebenar lihat keputusan yang jelas ✔️ mengurangkan semua bahagian terutamanya "perut" ✔️ menguruskan badan. Mengandungi 10 kapsul Makan 10 hari



HARGA PROMOSI 


RM15.00

RM15.00

RM15.00


berminat !!!!


WASSAP / SMS 014-5163532



SANE NANG PLUS

♦️SANE NANG PLUS BY YACHAN♦️ 

BEST SELLING IN THAILAND

Sane Nang produk semua dalam 1.. Untuk dalaman dan luaran.Bayangkan,hanya dgn ambil SANE NANG PLUS sja dapat pelbagai manfaat serentak utk body melentik..Miss V persis anak dara dan Miss B tegang. . - Kulit yg canitk,lembut,halus,lembab - Atasi masalah rambut gugur & lebatkan rambut - Besar Miss B dan up kan balik Miss B - Punggung jadi lebih mantap,montok & tegap - Atasi masalah mood swing - Atasi masalah period pain - Miss V lebih ketat & rapat seperti kembali dara - Hilangkan parut2 muda pada tubuh - Beri badan lebih cergas dan bertenaga - Merawat masalah keputihan - Merawat masalah period x teratur - Badan jadi lebih shape - Utk ramping menawan - Utk berisikan tubuh bagi yg terlalu kurus - Cantikkan kuku - Lebih bernafsu bila lakukan hubungan intim ( utk yg berkahwin ) . #FDA DAN GMP G29/2552 #HERBAL 100% . . 1 pek 10 kapsul dan cara makan 1-2 biji kapsul setiap hari sebelum tidur.




HARGA PROMOSI 


10 CAPS

RM20.00


20 CAPS

RM37.00


berminat !!!!


WASSAP / SMS 014-5163532


TOPPING BALM PLUS


Active Ingredients
▪️Vitamin C & E
▪️Apple Fruit Extract
▪️Jojoba oil
▪️Sunflower Seed Oil
▪️Sheabutter

NORMAL PRICE RM49.90

NOW ONLY RM33.00 

grab it while stock last!!!

berminat !!!!


WASSAP / SMS 014-5163532



L-GLUTA ARMONI 30 CAPS



Gluta Armoni ni bestt.....
Dia ada 8 ingredients yang letops untuk membantu pencerahan kulit satu badan dan sekaligus memberi kulit wajah yg sihat dan fresh .
8 BAHAN AKTIF GLUTA ARMONI:
1) Acerola Cherry
2) Tomato Extract
3) Delima
4) Grape Seed
5) Vitamin C
6) Glutathione
7) Pine Bark
8) Q10
Cara nak amalkan pun senang uolss. Cuma amik setiap pagi selepas sarapan dan malam sebelum tidur .
Yang bestnya tak perlu amik vitamin c lain lagi. Dalam ni pun dah terkandung vitamin c. Vitamin c memang bagus untuk kulit dan merawat masalah jerawat/jeragat .


HARGA PROMOSI 


RM38.00

RM38.00

RM38.00


berminat !!!!


WASSAP / SMS 014-5163532


Baby GLUTA vitamin C


BABY GLUTA VITAMIN C❤️ 👉🏿2 supplement in 1 box! 👉🏿1 box terdiri 50 kapsul. 30 softgel Gluta 20 softgel Vitamin C. 👉🏻Kulit jadi putih bersih, bebas jerawat seluruh badan hanya dengan Gluta Baby! Cuba anda bayangkan, 👉🏻Dengan gabungan Vit C + Gluta, kulit semakin Cepat cerah 👉🏻Kalau cerah itu normal, tp dengan GLUTA BABY, anda akan dapat lihat kesan seperti PUTIH BERSIH, BEBAS JERAWAT & JERAGAT JUGA KESAN PARUT! 👉🏻Kulit lembut, dan berseri bagaikan BABY SKIN. . 👉🏻Memutihkan wajah, ketiak, miss v, siku, lutut hingga ke kaki. 👉🏻Menyihatkan tubuh badan & mata 👉🏻Vitamin C membuat imunisasi tubuh anda semakin kuat & stamina tetap terjaga! 👉🏻Mata panda juga hilang ! 👉🏻Menghilangkan kedutan di wajah 👄Cara pengambilan. 👄Pagi : 1 biji Vitamin C 👄Malam : 1 biji Gluta



HARGA PROMOSI 


RM5900

RM59.00

RM59.00


berminat !!!!


WASSAP / SMS 014-5163532