Thursday, 11 October 2012

PROMOSI SEMPENA AIDILAHDA....

PROMOSI SEMPENA AIDILADHA....DAPATKAN TONG SAMPAH ANGRY BIRD PERCUMA DENGAN SETIAP PEMBELIAN RM70 DAN KEATAS....



 


SET PENCERAHAN PLATINUM ( KESAN BOLEH DILIHAT HANYA 3 HARI PENGGUNAAN )

SET PENCERAHAN PLATINUM

Kandungan Set Produk :

Polla Platinum - Krim Siang
Sabun Polla Platinum
Anna Krim Kunyit - Penutup Hijau Muda ( utk jerawat dan parut )
Anna Krim Malam - Penutup Biru Gelap ( utk jeragat dan 'white head' and 'black head')


UNTUK MENGHILANGKAN JERAGAT DAN MERAPATKAN LIANG PORI DI MUKA.
HANYA DI SAPU SECARA NIPIS.
ELAKKAN DARI KAWASAN MATA & BIBIR.


Amat berkesan untuk :-
-Menghilangkan jeragat, 'white head' and 'black head' di muka
- Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
-Menghalus dan menggebukan kulit muka
-Memberi Oksigen kepada kulit wajah
-Membuang sel-sel kulit mati
-Melembabkab kan kulit wajah
-Memutihkan kulit wajah agak tampil ayu
-Menghilangkan parut - parut jerawat pada wajah
-Menghalus dan menggebukan kulit muka
 

Kandungan Set Produk :

  1. Polla Platinum - Krim Siang
  2. Sabun Polla Platinum
  3. Anna Krim Kunyit - Penutup Hijau Muda ( utk jerawat dan parut )
  4. Anna Krim Malam - Penutup Biru Gelap ( utk jeragat dan 'white head' and 'black head')
HARGA PROMOSI
1 SET RM70 semenanjung m'sia
1 SET RM80 sabah/sarawak
free pos.

 KRIM MALAM SAHAJA ( ORIGINAL Anna's Cosmetic Night Cream )

 UTK JERAGAT

KRIM KUNYIT  GRED A

  1)ANNA Krim Kunyit (krim malam)-PENUTUP HIJAU MUDA - utk Jerawat
3)ANNA Sunblock with SPF30 (Krim Malam)-PENUTUP BOTOL BIRU GELAP - utk Jeragat

KANDUNGAN: WT 5 GRAM

UNTUK MENGHILANGKAN JERAGAT DAN MERAPATKAN LIANG PORI DI MUKA.
HANYA DI SAPU SECARA NIPIS.
ELAKKAN DARI KAWASAN MATA & BIBIR.


Memgecutkan jerawat ,Mengurangkan Pigmentasi/Jeragat dengan berkesan
Membersihkan kulit muka,Awet muda
Melicinkan kulit muka,Mencerahkkan kulit muka

Amat berkesan untuk :-
-Menghilangkan jeragat, 'white head' and 'black head' di muka
- Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
-Menghalus dan menggebukan kulit muka
-Memberi Oksigen kepada kulit wajah
-Membuang sel-sel kulit mati
-Melembabkab kan kulit wajah
-Memutihkan kulit wajah agak tampil ayu
-Menghilangkan parut - parut jerawat pada wajah
-Menghalus dan menggebukan kulit muka

Testimoni .....
Mira Kannan Krim nie memang berkesan untuk jerawat..jerawat/parut jerawat hilang..muka pun makin cerah..tq krim kunyit :)


Mira Kannan Dulu i ade guna krim kunyit,memang berkesan untuk pencerahan & hilangkan parut jerawat..tapi i rasa ini lagi bagus sikit since gred A,nak try dulu :)

Lavinthika Vasanthan
Hi all, i nak bagi testimonial i guna product ni (krim kunyit)... Dulu muka i sangat teruk, jerawat besar besar, banyak bintik bintik hitam and muka sunburn teruk... So i start guna sabun susu beras and the morning cream plus the night cream... Dalam satu minggu dah nampak kesan... First memang banyak pimples keluar kat muka... But kalau tengok betul betul, jerawat yang timbul kat muka tu actually is the ones yang memang dah lama stuck kat kulit muka... Then i use krim siang and krim kunyit... Once dah clear, pimples tu tak timbul balik dah... My face is more clearer and fairer... My suggestion to all is to use sabun gluta, krim siang and krim kunyit gred A. But kalau tak mampu, u can still use sabun susu beras (susu beras tanpa campuran kolagen atau mutiara), krim siang and then krim kunyit gred aaa... It still works... But u must have enough 8 hours sleep daily to let the night cream work on ur skin and kulit akan nampak lebih cantik... :-)

HARGA : RM20.00/PCS 

HARGA TIDAK TERMASUK POS... 

 

 Polla Platinum Crystal White Nourishing Face Cream

Harga Promosi : RM25.00
Borong : Minima 5  RM20.00
Harga tidak termasuk Pos.
A Night and Day Cream for a translucent and crystal clear complexion. Reduce blemishes, dark spots and acne.  Enriched with concentrated vitamins and natural extracted agents to promote soft, clear and fair complexion
No more acne, blemishes or dark spots...only crystal clear complexion
Direction:
For rapid result, apply cream throughout your face and neck two times per day, morning and evening.

Ingredients
  • Aqua Water
  • Arbutin - inhibit the creation of skin's pigment and shed skin cells to get soft and whiten skin
  • Pearl Extract - nourishing your skin to crystal white
  • Collagen - to provide your skin natural strength, flexibility and resilience
  • Vitamin B3 - promote your skin naturally white
  • Vitamin C - promote an anti-oxidant agents to improve crystal clear skin
  • Vitamin E - prevent wrinkle formation and keep your face soft and moist
  • Kojic Acid - inhibit skin pigmented process. Keep your skin white, reduce blemishes and dark spots
NET WT : 10G

♥ POLLA GOLD SUPER WHITE CREAM ♥

Harga Promosi : RM25.00
Borong : Minima 5  RM20.00
Harga tidak termasuk Pos.


With the mixture and modern tecnology production that extract the facial skin care cream with double small molecule cell , and is valuable for your facial treatment . Gently and gradually fade acne and blemish sport and smooth your skin to a more white pkink skin , tighen the skin and making flawless skin for only after using this cream 1 week .
♥ Double ABUTIN FOR DOUBLE action on inhibiting blemish generation ang quickly fading existing blemish.

♥ Double effective GOLD EXTRACT for double on lightening and smooting the skin .


♥ Double KOJIC acid for double effect on ance and blemish treatment .


♥ Double VITAMIN E ,C , and E for double effect on skin ligtening and protecting skin wringkles .


♥ Increase skin moisture by moisturizer . Your facial skin shall be sofned and moistened after cleaning .


WHY POLLA GOLD ???


♥ Because there are double rich ingrediients so all treatment shall be double with only a bit more .


DIRECTION :


♥ To use on your face and neck only .. night cream


SET LENGKAP POLLA

HARGA PROMOSI
1 SET RM50 semenanjung m'sia
1 SET RM55 sabah/sarawak
free pos.

KRIM POLLA....POLLA WHITENING SET CREAM, ANTI-ANCE@MELASMA MAMPU UNTUK:
1. Mencerahkan kulit wajah.
2. Sekatakan warna kulit.
3. Menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih.
4. Menghilangkan parut.
5. Menghilangkan jewarat.
6. Menganjalkan kulit.
7. Melembapkan kulit wajah.
8. Membantu mengecilkan liang-liang roma.
9. Sesuai juga digunakan sebagai sabun mandi.

 

Cathy L-Glutathione Magic Cream SPF 130 

Wanita Korea mempunyai kulit yang lebih cerah, halus bersesuaian dengan keadaan iklim sejuk sederhana negara Korea. Kulit berwarna disebabkan kandungan melanin untuk melindungi dari selaran matahari.
Makin tinggi melanin, semakin gelap warna kulit seseorang dan semakin tinggi daya tahan cahaya matahari. Contohnya kulit warga Afrika sesuai dengan sinaran cahaya kuat matahari di benua itu.

Cathy Magic Cream khusus untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione 5 kali lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dengan SPF 130 pa++ antara tertinggi dipasaran malah ia dapat menjadikan kulit lebih lembut & licin...

Fungsi :
♥ Menyembunyikan Jeragat & Lingkaran Gelap yg tak sekata...
♥ Kesan pencerahan dpt dilihan dlm masa yang sangat singat coz kandungan L-Glthatione pekatan tinggi dan mudah diserap.
♥ Cathy magic Cream memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.

Bahan-Bahan :
Aqua, Paraffinum Liquidum, L-Glutathione, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Disostearate, Titanium Dioxide, Hydrogenated Polyisohutene, Dimenthiconol, Cyclomethicone, Methyparaben, Diazolidinyl Urea, Propylparaben, Fragrance, CI:77891, CI:77491, CI:77492

Cara Menggunakannya :
Sapu & ratakan Cathy Magic Cream di bahagian muka & badan selepas mandi (selepas kering)....Sapu di bahagian muka & badan agar dapat melindungi kulit dari sinaran matahari & ianya dapat menghilangkan kedutan....Tak perlu di bilas...
Ianya sangat sesuai bagi menghilangkan jeragat, jerawat, black / white head....

Size : 138ml
Harga RM40.00 
TETIMONI

SUPER GLUTHA

SUPER WHITENING + COLLAGEN + VIT C

FOR LADY AND GENTLEMENT
1 WEEK WHITE


Glutathione 20000mg
10 CAPSULS
1 KOTAK RM35.00

30 CAPSULS
1 BOTOL RM55.00
free pos.

Glutathione 60000mg

Mendapat kelulusan halal dari The Islamic Committe Office of Thailand.
Mendapat Pengiktirafan GMP.

masalah ketiak hitam?
masalah celah peha hitam?
masalah lutut hitam?
masalah siku hitam?
masalah kulit sunburn?
masalah kulit tak sekata?

INILAH PRODUK YG DI CARI-CARI !!!
dapat memutihkan tempat-tempat yg hitam dengan berkesan !!

badan manusia memerlukan 60000mg glutathione supaya kulit kekal muda remaja, lembap, putih berseri-seri setiap hari. pengambilan glutathione yg kurang drp 60000mg menyebabkan kulit kusam, kering dan tidak bermaya. sebab itulah produk glutathione dari jenama lain memberi kesan yg lambat kepada anda kerana kandungan glutathione kurang drp 60000mg.

bertukarlah kpd glutathione 60000mg sekarang !! dan anda akan lihat perubahan yg menakjubkan pada kulit anda. harganya juga jauh lebih murah drp produk jenama yg lain yg berharga ratusan ringgit.


KANDUNGAN :
L-Glutathione 60,000mg
Coenzyme Q10 100mg
Vitamin C 1000mg
Collagen 500mg
Bioflavonoi 500mg
Pine Bark Extract 100mg
Grape Seed Extract 100mg
Koji Berry 500mg
Acerora Cherry 100mg
Green Coffee Berry 100mg
Berry Fruits Extract 100mg
Fiber 1000mg
Berry mix 1000mg

Melindungi kulit dari matahari. Sebagai punca jeragat dan tompok-tompok hitam. Penyingkiran lesi. Tompok-tompok hitam, jerawat, jeragat dan kulit cahaya. Tambah kuasa kulit putih kulit putih berseri . Kelihatan sihat dari dalam. Dengan antioksidan. Untuk melambatkan dan mengurangkan penuaan pramatang. Detox kulit anda kelihatan lebih cerah dan mencegah kanser hati.

Glutathione dalam BADAN membantu :-
* Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
* Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid
* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
* melindungi jantung & merawat kolestrol
* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll
Keberkesanan pada KULIT :-
* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri
* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat
* Jawapan kepada kedutan awal
* Menghasilkan & membaiki DNA
* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)
Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali……pencerahan kulit secara keseluruhan…

30 CAPSULS
1 BOTOL RM68.00
free pos.
Glutathione 100 000mg

RAHSIA PUTIH BAGAI PUTERI SALJI kini terbongkar !!

GLUTA 100000mg Bottle..SUPER WHITHENING SNOW!!!
PALING LARIS!!

Anda mampu mpunyai kulit yg putih dan gebu mcm artis dengan super whitening 100000mg...
anda mampu miliki kulit yg cantik n putih dlm masa singkat..jgn bmbg..
ubat ini xada side effect..malah ubat ni byk kbaikn spt mlambtkn pnuaan n mcegah kanser...

ANTARA LAIN

Glutathione dalam BADAN membantu :-
* Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
* Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid
* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
* melindungi jantung & merawat kolestrol
* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll
Keberkesanan pada KULIT :-
* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri
* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat
* Jawapan kepada kedutan awal
* Menghasilkan & membaiki DNA
* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)
Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali……pencerahan kulit secara keseluruhan…

CARA PENGAMBILAN.

Cara Pengambilan Gluta 100000mg:

* Makan 1 kapsul 30minit sebelum sarapan pagi & sebelum makan malam.

KANDUNGAN :

L-Glutathione 100000mg
Vitamin C 1000mg
Berry Mix 1000mg
Collagen 500mg
Bioflavoni 500mg
Pine Bark Extract 100mg
Grape Speed Extract 100mg
Koji Berry 500mg
Acerora Cherry 100mg
Green Coffe Berry 100mg
Berry Fruits Extract 100mg

10 CAPSULS
1 KOTAK RM55.00
10 CAPSULS
1 BOTOL RM80.00
free pos.
 

VIT C MENCERAHKAN KULIT 

SKIN LIGHTENING SUPPLEMENT VITAMIN C 500 mg & 1000mg

 1000mg

500mg 
500mg

HARGA PROMOSI

1 BIJI VITAMIN C = 7 BIJI SUNQUICK

For 500mg including postage:

30 Tablets = RM50 SM, RM55 S&S 
60 Tablets = RM95 SM, RM100 S&S


For 1000mg including postage:
30 Tablets = RM60 SM , RM65 S&S 
60 Tablets = RM115, RM120 S&S
 

 

SABUN SUSU BERAS.......100% ORIGINAL DARI THAILAND & SABUN HERBAL BIG M & SLIMMING  N FIRMING GEL SOAP


Best Price : RM 15.00 - 3ketul
Borong : Minima 3 doz keatas RM24.00 + free Bekas Sabun

harga tidak termasuk pos

SABUN ASAM JAWA 


 Best Price : RM 13.00 - 1ketul
  + free Bekas Sabun

harga tidak termasuk pos
RICE MILK CLEANSING CREAM WITH VITAMIN E AND COLLAGEN 180ML
RICE MILK CLEANSING CREAM WITH VITAMIN E & COLLAGEN180MLOFFER RM16.00 FREE POS (percuma sabun susu beras 5biji)Bahan-Bahan :vitamin EkolagenPati Ektrak Beras Wangi.Ia juga diperbuat daripada pati beras pulut yang sudah diketahui ramai sangat berkesan untuk awet muda & menjadikan kulit anjal, gebu & licin. Dengan vitamin E dan kolagen pula, pencuci muka ini pasti dapat memberikan kejelitaan sempurna pada wajah anda.Kelebihan pencuci muka ini:- Tiada bahan kimia- Mengebu dan mencerahkan kulit- Menghilangkan bintik-bintik hitam- Menghaluskan kulit- Parut akan pudar atau hilang jika digunakan dalam jangka masa panjang- Kulit lebih lembab dan berseri- Berkesan meningkatkan aura seri wajah- Berkesan menjadikan kulit lebih halus, bebas cela, tegang dan anjal serta awet muda- Berkesan menghilangkan parut jerawat dan jeragat- Sesuai untuk menanggalkan solekan pada wajah- Sesuai untuk semua jenis kulit- Produk kecantikan dari alam semulajadiCARA ORDER:PM INBOXSMS 0134882650
1 UNIT RM18 (S/M)..FREE POS LAJU
1 UNIT RM23 (S/S)..FREE POS LAJU
 

KRIM SUSU BERAS WANGI BRAND AAA 100% DARI THAILAND~ 


PERCUMA 1 KETUL SABUN BERAS
 
Best Price : RM 20.00/Botol
Borong : Minima 5 Botol keatas RM15.00 

harga tidak termasuk pos
 BIO-ANNE BREAST CREAM + BREAST SOAP
set 2-in-1
nett weight 160GM

1-BIO-ANNE BUST FIRMING SOAP

2-BIO-ANNE BUST & ENLARGEMENT CREAM

This original Thai product contains deep penetrating liposome to progressively tone and improve the tissues of the breasts. The result is a more attractive bust line. It is ph balanced and formulated with Pueraria mirifica and tropical herbal extracts. Bio-anne is a natural, beauty treatment that firms, strengthens, and adds volume to breast. It is quickly absorbed, making the breast stronger, firmer, and fuller, while keeping the skin soft and smooth. It expands the cellular substructure of the female breast, increasing the size of the breast. Fast visible effects of increase in both size and weight, developing a new satisfying feeling of fullness and smoothness. The benefits of caring for your breasts with this product are well toned breast skin, visible cleavage, radiant texture of breast skin and protection from free radicals. The breast enlargement and firming program will give better result if exercises can be incorporated:

a. Swinging arms clock-wise and then anti-clock-wise for eight counts is of great help.
b. Use the pestle and mortar instead of the mixing for all your grinding work.
c. Massa
ge in circular motions applying pressure on the upward area.
d. Stand facing a wall at arms length. Place palms on the wall. Push against the wall as if you were pushing it away, without bending arms at the elbow. Hold for eight counts and relax arms for eight counts. Repeat this eight to twenty times a day.

Breasts are among the most erotical areas of the female body. Regular breast care tightens the skin and makes it sensitive to erotic plays. Big, strong and well cared breasts are a prerequisite for sensual women to experience a breast orgasm. It can become the most overwhelming erotic fulfillment of voluptuousness
HARGA PROMOSI
1 SET RM45 semenanjung m'sia
1 SET RM55 sabah/sarawak
free pos.


THANYAPORN MIRIFICA  - Produk Hebat Untuk Pembesaran Payudara

Besarkan payudara sehingga 3 cup

Khasiat Pueraria Mirifica :

* Menambah saiz payudara.
* Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
* Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
* Menganjalkan kulit yang melendut.
* Melambatkan proses penuaan.
* Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
* Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
* Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
* Mengetatkan vagina.
* Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
* Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
* Menambah tenaga dan kecergasan
* Mengatasi masalah sukar tidur
* Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'
*menyembuhkan kanser payudara

Kandungan & cara penggunaan:
Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (2 kapsul untuk 1 hari) (150mg)
kosongkan perut selama 2jam sebelum dan selepas ambik kapsul untuk kesan yg cepat

Mengapa Thanyaporn Breast Capsule dan bukannya yang lain?:

* Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand.
* Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri.
* Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain.
* Kualiti yang tinggi.

Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan.
HARGA PROMOSI
1 SET RM55 semenanjung m'sia
1 SET RM65 sabah/sarawak
free pos.
UTK SET  

HARGA PROMOSI
1 SET RM90 semenanjung m'sia
1 SET RM95 sabah/sarawak
free pos.
TESTIMONI:-

A)hi sy nk share pengalaman sy...1st day sy mkn,sy da rsa tegang2 kt breast sy...wahh mmg bgus produk ni..n skrg,da sminggu mkn, sy amat brpuas ati.breast tegang n shape montok..bulat...punggung sy pn makin pejal n ada shape...bila baring n dduk da xrsa tulang punggung...suke nye!!! so sy proceed lg..nk tgk hasil yg lbey marvelous! lg 1 perubahan kulit dy..lebey smooth n cerah lak..sy xpsti ini kesan drnya or not...sbb sy pn xde mkn suppliment len..so far mmg best...nnt sy nk amalkan..tq kedai cempaka!!!-NADIA

B) dulu dada ni mcm leper je..tp skrg pd tu ada bentuk dah n satu lagi perubahan pada punggung i..betambah gebu gitu..mmg suka sbb ada perubahan, kwn pun tegur. sbb tu i amik 2 botol..
kalau makan sblm tido n pagi sok makan lagi xda effect ke? takut telebih2 pulak... CIKGU

C) i mkn pil ni...2 biji lepas bfast..ade rasa tegang2 sikit kat breast..tp kat punggung mmg nmpk firm...ni pun mkn on off..heheh...asyik lupa je...kena sabar lah sikit lah tk same semua individu kan...- MRS_Z

D)breast jadi penuh..size C..mantap lagi..before this cup A :)..d best part is..keputihan ok...aliran haid pn ok..:)..-MISSY

E) bagus ubat nie..sy pun makan..beli direct dari thailand..dia pejalkan breast yg lembik2 tu..:) lagipun bahan2 dia selamat..sy keje dgn pharmaceutical & biotech company..so bole check..MENAZLENS

F)2 minggu ambik dah bleh rase ade perubahannyer.. - GULIE

G) akum..mrningss..nk share testi skitla kat sini..i bru mkn thanya ni 2weeks,my boob n butt xnmpak apa2 prubahan lg..tp..perbezaan ketara i rasa bdn i xmudah letih atau lesu..sbenarnya itula antara kebaikan mirifica ni,overall gitu..so selain segala khazanah2 smakin up,bdn kita jgak smakin cergas dan feel young..
i lbih tertarik pd kndungan mirifica yg amat2 lah bgus utk ksihatan kseluruhan wanita..so,bertawakal telan je thanya ni utk kesihatan dan anggap je khazanah2 yg akan semakin2 up tu sbagai hadiah atas kesabaran kita mengamalkan tnpa jemu thanya ni..insya allah..klu org lain sibuk measure boop n butt,i plak tgh sibuk measure stamina and muscle i sejak mkn thanya ni..hehehe.. pegi gym stakat running 1jam plus weight lifting smakin mudah i buat,klu x dulu mcm lekas semput jee..bdn makin terbentuk,kulit mkin berseri..best!best! - LEO79

H) dah semiggu mkn tp baru smlm rasa ssh nk pakai seluar, myb muntut dah naek sket kot siap kena lompat2 lagi tyme nk pakai tu.- YULEEN

I) ni dah 2minggu makan.. fuh mmg bkesan.. 1st week rasa sengal2 aje, tapi karang ni( baru 2nd week) pd dah jelas nampak lebih bulat. kulit pun nampak bseri skit.. masa dengar/ tgk org lain beri testi mcm caya tak caya... husband pun sama.. ha nanti bolehlah show off haha! - JOSWEET2

Kekal Lansing dgn Garcinia Cambogia !!

TESTIMONI:-
-berkesan betul pil kurus tuh i baru makan x sampai 2 minggu dah turun 4 KG -LISA

Fungsi Garcinia Cambogia

Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai ejen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HCA) yang membantu merawat obesiti.
herba ini mampu Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya

~Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
~Mengurangkan nafsu untuk makan
~Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori
~Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
~Membakar lemak berlebihan dengan pantas
~Mengawal berat badan dengan mudah
~Tiada kesan sampingan yang negatif

Kebaikan Garcinia Cambogia:

~Berkesan mengurangkan berat badan
~Menghalang selera makan
~Menghalang pembentukan lemak
~Mengurang kolesterol
~Menambahkan tenaga

***HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
***Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migraine, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

1 Biji Kapsul Mengandungi 315mg garcinia combogia.

60 caps / bottle

2-3 capsules before sleep
 
Best Price : RM 55.00 - 1botol
                       RM120 - 3 BOTOL
  free Bekas Sabun+ 1 ketul sabun slimming dengan setiap pembelian
 
 ( free pos )

Tongkat Ajimat Madura**Lebih ketat, rapat & wangi

TESTIMONI penguna TONGKAT AJIMAT MADURA

Dari : Puan Faridah (Bukan nama sebenar)

Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks…

Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan…dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least…tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit…so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj…lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit…bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan…rasa kering dan ketat sungguh ketara…

mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse… Terkenang saya masa malam pertama…mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 …suami sy pun pelik first tima lah puloq dengar suami mengerang…maaf sensor sikit…masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks…dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya…

seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus …..melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi…saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak… selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2… hanya sekadar melepaskan tanggungjawab… dan melampias nafsu jerk…

thanks TONGKAT AJIMAT MADURA…saya akan rekemen pada kawan2…kalau encik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la…tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact encik lagi. oh ya.. satu lagi ada tak ubat kuat dan tahan lama kerana kesihan lak pada suami puas control.. ha ha ha

sekian komen ikhlas dari saya ..


PERINGATAN

“ WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG UNTUK MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN ”

Best Price : RM 35.00 - 1batang
pm i utk hg borong n hg diskaun.

( free pos )

 

Boxing Liminent - Minyak Urut (Minyak Tomoi)

Import from Thailand. This liniment is widely used by Muay Thai fighters, martial artists, and boxers. Also, highly recommended for serious athletes with strenuous workout and trainings.
Relief muscular aches, strains, and sprains.
Relief arthritic and rheumatic pain.
Sooth overworked muscles after a strenuous workout.
For external use only.

Active Ingredients
Methyl Salicylate 31.0%
Menthol 1.0%
Harga 1 Botol (60ml) : RM18.00 semenanjung m'sia
                                RM23.00 sabah/sarawak
free pos