Total Pageviews

Tuesday, 7 November 2017

PROMOSI HUJUNG TAHUN 2017



LEMONEX JUS KURUS ENOT

FREE SHAKER

FUNGSI & KELEBIHAN UTAMA 
LEMONEX : 
* Tidak perlu berlapar 
* Tidak wajib bersenam
 *Metabolisme cepat naik
 * Detox (cuci usus)
* Cepat mencairkan lemak 
* 3 kali lebih pantas melangsingkan berat badan
* Kesan pelangsingan dalam masa 14 hari
 * Tenaga bertambah 

CARA 3X LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan
2. Air 3L
3. Jangan minum atau makan makanan manis
4. Jangan makan makanan berminyak
5. Senaman ringan 10-15 minit sahaja
6. Kerap melakukan kerja2 yang mengeluarkan peluh.

CARA PENGAMBILAN LEMONEX : ✔ Bancuh 1 sachet lemonex dalam 150ml air putih. ✔ Minum 15 minit sebelum sarapan pagi. ✔ Banyakkan pengambilan air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari 
PERHATIAN : ✖ Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Lemonex ✖ Ibu menyusui bayi tidak digalakkan mengambil Lemonex
✖ Lemonex tidak sesuai diambil oleh Pesakit yang ada masalah jantung.


RM96.00
RM96.00
RM96.00



PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532




COCOA COLLAGEN POWER PLUS (extra collagen)๐ŸŒธ


๐ŸŽ€Kebaikan & khasiat:
-Membantu mengimbangi hormon
-Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
-Mencantik, menghalus & menggebukan kulit
-Memontokkan & menegangkan payudara serta punggung
-Melambatkan proses penuaan.
-Merapatkan vagina & mengeratkan hubungan suami isteri
-Mencantikkan kulit secara semulajadi
-Memberikan tenaga
-Membantu mengurangkan keguguran rambut
-Melancarkan peredaran darah dalam badan
-Mengimbangi berat badan Meningkatkan daya penghadaman.
-Pengurangan sengal-sengal & lenguh-lenguh otot
.
▶Cara pengambilan:
-Bancuh dengan secawan air suam/panas hingga benar2 larut sebelum diminum
-Minum setengah jam sebelum sarapan atau sebelum makan malam(untuk mengurangi/maintain berat badan)
-Bagi yang ingin menambahkan berat badan, minum sebaik saja selepas makan tengahari/malam
-Wanita hamil dilarang mengambil CCPP, tapi sangat digalakkan selepas melahirkan anak/menyusui bayi
.
๐ŸŽ€Sesuai utk:
-Perempuan 20 tahun ke atas
-Berkahwin/belum kahwin dua2 boleh minum
-Ibu yg menyusukan baby xda masalah nak minum, nanti kulit baby pun lagi gebu
.
⚠TIDAK DIGALAKKAN:
-Ibu mengandung
-Lelaki
.
๐ŸŽ€25g x 30 sachet

RM35.00
RM35.00
RM35.00



PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

MASK 24K GOLD

Gold mask yg ni isi pekat tauuu bukan cair 

KELEBIHAN MASK 24K GOLD
๐Ÿ”‘ Mencerahkan kulit wajah.
๐Ÿ”‘ Menjadikan wajah nampak lebih berseri.
๐Ÿ”‘ Mengecilkan pori² pada wajah.
๐Ÿ”‘ Menyingkirkan white head & black head.
๐Ÿ”‘ Menghilangkan jeragat.
๐Ÿ”‘ Menyerap minyak yg berlebihan pada wajah.

CARA PENGGUNAAN :
๐Ÿ”’ Cuci muka & keringkan.
๐Ÿ”’ Sapu 24k gold mask di seluruh wajah dengan rata.
๐Ÿ”’ Biarkan sehingga kering.
๐Ÿ”’ Tanggalkan masker dari bawah dagu keatas.
๐Ÿ”’ Cuci muka.
๐Ÿ”’ Rasai perbezaannya.

GUNAKAN 3 KALI SEMINGGU
selamat mencuba. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

RM10.00
RM10.00
RM10.00



PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532


HONEY WAX READY STOKKK!!! 




HAND WAX HONEYY HARGA MEROYANNN

THE SNAIL HONEY SILK HAND WAX & SAFFRON HONEY TENDER HAND WAX
> KELEBIHAN :-
1. Membersihkan kulit 
2. Menghilangkan kedutan pada kulit 
3. Melembutkan kulit 
4. Menanggalkan kulit mati 
5. Memberi vitamin pada kulit 
6. Memudarkan parut dan bintik hitam pd kulit > CARA PENGGUNAAN 
1. Cuci tangan dengan air kemudian keringkan 
2. Sapukan wax pada tangan hingga ke celah-celah jari
3. Biarkan selama 15 - 30 minit atau sehingga wax keras 
4. Kemudian koyak wax tersebut 
5. Bilaskan

Noted : Kulit sensatif tidak digalakkan untuk mencuba
Boleh digunakan hari-hari atau 3 kali 1 minggu

RM15.00
RM15.00
RM15.00



PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

SKINNY MASCARA 


The best mascara!

RM9.00
RM9.00
RM9.00



PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532


Bee Venom Gold Coffee + Vit C

 PADAT DGN VITAMIN C ‼️
✅ KEBAIKAN BEE VENOM GOLD;
.
๐Ÿ Merupakan minuman kopi pracampuran diadun khusus dengan formula terbaik, bagi penggemar2 nya yang mementingkan penjagaan kulit.
.
๐Ÿ Ia juga membantu menghilangkan parut-parut lampau, kesan melecur atau terbakar selain memberikan warna ‘pinky’ semulajadi kulit, memerahkan bibir, membuatkan mata sihat bersinar serta membekalkan kelembapan optimum pada kulit kering.
.
๐Ÿ Nano kolagen 500,000mg pula mampu menembusi
sel-sel dan dapat bertindak dengan pantas berbanding dengan 
kolagen yang biasa didapati di pasaran.
.
๐Ÿ Juga mengandungi madu yg dapat membantu, Anti-penuaan, Antiseptik, Pengawet, meningkatkan imuniti dan mengurangkan kolestrol.

RM35.00

RM35.00

RM35.00


PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

EYELINER STAMP


EYELINER STAMP VIRAL..
.
SENANG SGT2 BILA PAKAI 

RM20.00

RM20.00

RM20.00


PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

QUEEN OF MUTIARA

RM25.00

RM25.00

RM25.00


PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532







RM30.00

RM30.00

RM30.00


PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

Shalicious Beauty Secret


Shalicious Beauty Secret
Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!! 

RM45.00

RM45.00

RM45.00


PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

VIMAX


VIMAX UNTUK LELAKI
RM55.00

RM55.00

RM55.00


PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532


MRS VIMAX

MRS VIMAX

SUPPLEMENT UNTUK WANITA

Kelebihan Mrs Vimax :
✔ Kemahuan dalam melakukan seks yang tinggi
✔ Meningkatkan aliran darah ke dalam kelamin wanita
✔ Memantapkan dan menegangkan payudara
✔ Merapatkan dan mengetatkan Miss V
✔ Tiada lagi bau pada kemaluan dan menghilangkan keputihan
✔ Membantu melawaskan peredaran darah dan badan sihat bertenaga
✔ Menguatkan rahim
✔ Merawat masalah senggugut dan pigmentasi kulit

RM48.00

RM48.00

RM48.00


PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532


BOOSTER WHITENING

SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING

Nak putih pinkish??
Makan 3 capsules dh cerah‼‼ .
.
. ✅Bebas kimia ✅๐Ÿ’ฏHalal ✅TIdak ada kesan sampingan .
.
๐Ÿ’œKulit putih 5x ganda
๐Ÿ’œMehilangkan parut lama
๐Ÿ’œMengecilkan liang roma terbuka
๐Ÿ’œMengecutkan JERAWAT .
๐Ÿ’œMenyingkir kan toksin dlm bdn
๐Ÿ’œKulit gebu,lembap&pink .
.
❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤
.
Satu botol tahan satu bulan .
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼
Digalakan utk ibu menyusu bayi . ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ถ .

1 box : 7 kapsul

RM45.00

RM45.00

RM45.00


PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

JAMU NENEK VIRAL




1 BOTOL
RM23.00

RM23.00

RM23.00


3 BOTOL

RM63.00

 RM63.00

RM63.00



PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

JAMU KACIP MALAM OLD PACKAGING



RM25.00

RM25.00

RM25.00


PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

No comments:

Post a Comment

SKINCARE

KARISMA SET SKINCARE by  KARISMA  COSMETIC ๐Ÿ’– SET  JERAWAT  ๐Ÿ’– Fungsi :- ๐ŸŒท   Mencerah Dan Menyerikan Wajah   ๐ŸŒท ...