Total Pageviews

Thursday, 16 November 2017

YEARS AND SALES 2017

POOTEH TURBO WHITENING COFFEE





✨Pooteh Turbo Whitening Coffee✨ ☑Mencantik serta menghaluskan kulit ☑Mencerahkan kulit dari dalam ☑Memutihkan kulit secara semulajadi ☑Kulit bertambah gebu ☑Wajah glowing tanpa solekkan ☑Baik untuk masalah kulit kering ☑Menegangkan kulit dan nampak lebih muda ☑Bahan penuh dengan gluthathione & pearl serta agen pemutih kulit berganda dengan bantuan Q10 & segala jenis vitamin dalam kopi ☕25gm x 15sachet

RM52.00
RM52.00
RM52.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532


SYMA PREMIUM GREEN COFFEE .


Putih, Slim, Montok, Merecik️ .

Kurang Gula
Rendah kafein
10x kuasa pemutih
10x kuasa slimming . ️KELEBIHAN GREEN COFFEE BEAN
.

Meningkatkan kesihatan serta kebugaran tubuh
Membakar lemak tanpa senaman
Meningkatkan metabolisma utk membakar lemak dengan sangat cepat 
Mengurangkan nafsu makan
Menurunkan tekanan darah tinggi 
Meningkatkan konsentrasi otak
Menurunkan kadar gula dalam darah yg tinggi
Detoksifikasi organ hati (detox liver) .

1 KOTAK 15 PAKET
.

LELAKI DAN PEREMPUAN semua boleh SLIM dan PUTIH satu badan dgn Syma Premium Green Coffee ☕ 😍💚
.

Siapa yang nak SLIM dan PUTIH lebih cepat 10x ganda dengan Syma Green Coffee? 🙋‍♂️

RM26.00
RM26.00
RM26.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

AURAWHITE BUBBLY



~KELEBIHAN AURAWHITE BUBBLY . 🍭Berperisa CANDYSWEET strawberry yg super duper lazat 🍭Mencerahkan kulit & melembapkan kulit 🍭Merangsang penghasilan kolagen utk remaja 🍭Memberi tenaga 🍭Baik utk daya ingatan terutama pelajar2 🍭Atasi kulit berjerawat & berminyak yg normally remaja tidak akan terlepas dengan masalah kulit berminyak kerana hormon berubah mengikut peningkatan usia 🍭Di perkaya dgn salmon collagen peptide, manuka honey, grapeseed,vitamin C, E & A 🍭Kurangkan masalah rambut gugur & rekahan tumit kaki 🍭Menyerlahkan aura wajah 🍭Kulit akan bersinar-sinar 🍭Tubuh badan yg sihat . ~KANDUNGAN AURAWHITE BUBBLY Hydrolyzed Tilapia Collagen Peptide, Vitamin A, B, C, D & E, Blueberry, Strawberry, Amino Acids, Acerola Cherry, Manuka Honey, Grapeseed. . ~CARA PENGAMBILAN AURAWHITE BUBBLY Boleh diambil remaja lelaki dan perempuan berusia dari 12 tahun ke 25 tahun. Makan 1 sudu AURAWHITE BUBBLY sebelum sarapan 1scoop dan sebelum tidur 1scoop dan dikemam di dalam mulut tanpa perlu dibancuh dengan air.


RM57.00
RM57.00
RM57.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

QALEES GREEN COFFEE

GREEN COFFEE QALEES

JOM KURUS KEKAL DGN GREEN COFFEE QALEES YG TERHANGAT SEKARANG ! 
SLIM DAN DETOX SEKALI

Tak perlu bersenam ❗
Tak perlu diet ketat ❗

Dengan GREEN COFFEE Qalees uolss boleh slim dan detox sistem pencernaan yang dah lama terperap
Manfaat Green Coffee : .
✅ Membantu menurunkan berat badan
✅ Perut kempis seawal 3-7 hari
✅ Badan segar dan ringan
✅ Membantu mengawal kolestrol
✅ Membantu mengawal darah tinggi
✅ Membersih dan membuang segala najis yang tersumbat
✅ Detox
✅ Membantu mengawal kencing manis
✅Bebas cirit birit
✅Mencantikkan kulit dan awet muda

MINUM 1x SEHARI SEBELUM SARAPAN
ADA 15 SACHET .



RM57.00
RM57.00
RM57.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

COFFEE CUP D




COFFEE CUP D WHITENING BOOSTER

COFFEE CUP D (15 sachets/bottle)
COFFEE CUP D TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN!! BERKESAN SEAWAL 7 HARI!! BOOOOLAT MCM PAU!! 😱 .
Bahan2 yg kami gunakan adalah drpd jamu2 PREMIUM GRED AAA. Sbb tu kesan cpt!!

👙Berperisa coffee hazelnut!
KEISTIMEWAAN COFFEE CUP D:
👙Murah!
👙Miss B lebih anjal, montok, bulat, tegang & gebu
👙Kenaikan saiz miss B daripada Cup A kepada Cup D
👙Menghalang penyakit Kanser Payudara
👙Bentuk badan semakin ideal, menarik & mengancam
👙Nipple lebih pinkish
👙3x Whitening Booster
👙Memutih & mencerahkan kulit wajah & badan
👙Punggung semakin naik, bulat & anjal
CARA PENGAMBILAN: ☕ Bancuh dgn 250ml air suam ☕ Boleh diminum secara panas atau sejuk ☕ Minum ketika perut kosong ☕ Minum 1 kali sehari, sebelum sarapan ☕ Minum maximum 2 kali sehari utk kesan yg lebih cepat, iaitu sebelum sarapan & sebelum tidur ☕ Disarankan supaya minum 2 kali sehari pada minggu pertama, kemudian minum 1 kali sehari pada minggu seterusnya .
👙Mengawal masalah keputihan
👙Mengetatkan miss V .
👸Sesuai utk wanita 18 tahun ke atas
👸Sesuai utk wanita yg menyusukan anak
👸Boleh diminum ketika period
👸Tidak sesuai utk wanita hamil


RM57.00
RM57.00
RM57.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK







PRODUK 100% ORIGINAL
.
KHASIAT & KEBAIKAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK :
✔ Menaikkan selera makan
✔ Menambah berat badan
✔ Badan jadi pejal mampat dan padat (Bukan gemuk lemak ya)
✔ Tinggi protein dan nutrisi
✔ Besarkan punggung dan dada bagi wanita
✔ Pejalkan otot otot bagi lelaki
✔ Menambah tenaga & stamina badan.
✔ Mencantik & mencerahkan kulit wajah dan badan
✔ Merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan parut

RM33.00
RM33.00
RM33.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

MOEDER MILK BOOSTER





KEISTIMEWAAN MOEDER


💥Memperbanyakkan dan memekatkan produksi suusu
💥Simpanan stock susuu bakal berganda
💥Mencegah kegemukan, mencerah dan melembabkan kulit
💥Bayi cepat kenyang
💥Mengurang risiko deman kuning
💥Meningkatkan daya tubuh,stamina serta tenaga semasa hamil
💥Menguatkan kandungan ibu hammiil
💥Membantu memutihkan kulit bayii
💥Membantu merawat luka dalaman ketika bersalin
💥Membantu kecergasan otak bayii
💥Membantu merawat selulit kesan kehammiilan

RM90.00
RM90.00
RM90.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

BAMBAM COKLAT MILK..

SUSU BAMBAM CHOCOLATE .


BAMBAM CHOCOLATE MILK Weight Gain Supplement 'DULU KURUS KERING,SEKARANG BERISI' "Yeahh!, naik 14kg daripada 36kg kepada 50kg, masa mula-mula minum ni tak ramai yang tegur tapi sekarang ni ramai da tegur pipi dan badan saya makin berisi, ramai juga yang dah minum Bambam Chocolate Milk ni sebab tengok saya dah gemok" Adakah anda??? ✔Stress berat badan tak naik walaupun makan banyak ✔Berat badan tak normal ✔Metabolisme tinggi ✔Kerap buang air besar lepas makan ✔Penat melakukan kerja seharian ✔Pipi cengkung Tak perlu Risau lagi dengan adanya BAMBAM CHOCOLATE MILK ✔Sesuai untuk lelaki, perempuan & KANAK-KANAK ✔Pipi jadi tembam ✔Badan makin berisi ✔Dapat berat badan ideal boleh stop

RM32.00
RM32.00
RM32.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532


PEARL WHITE JAMU JELITA 400G


PEARL WHITE JAMU JELITA sesuai untuk sesiapa yg bermasalah kulit kusam, berjerawat dan berjeragat dan nak jadikan kulit flawless, glowing dan pinkish, jom la try minuman pencerahan pearl white ni, sedap dan pasti memuaskan. Kesan seawal sebotol penggunaan.

Khasiat Pearl White Jamu Jelita
Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit
Mencerahkan kulit wajah
Menggebu dan menganjalkan kulit wajah
Menyihatkan lagi kulit wajah
Menghaluskan kulit wajah
Menyegarkan kulit
Melindungi kulit dari sinaran ultraungu

CARA PENGGUNAAN PRODUK JAMU JELITA

CARA MINUM JAMU JELITA PEARL WHITE
Ambil satu sudu Pearl White Putih Mulus dengan
120ml air, goncang menggunakan shaker atau kacau
di dalam gelas sehingga larut. - Untuk kesan nutrisi
yang lebih optimum, anda disarankan mengambil
Pearl White Putih Mulus 15 minit sebelum sarapan
pagi dan sebelum tidur malam.


RM36.00
RM36.00
RM36.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532


PINKY PLUS 400G


formulasi tanpa gula daripada 16 jenis sumber vitamin & mineral daripada buah-buahan super anti oksidan
♥💥mencerah wajah, tangan & badan
♥💥melancarkan penghadaman & perlawasan
♥💥mengurangkan cela & mengekalkan tona2
♥💥mengurangkan penghasilan minyak & serum
♥💥kulit menjadi lebih lembut, pinkish & flawless
♥💥mengatasi masalah jerawat, jeragat, bintik hitam & putih
♥💥mencerah seawal pengambilan dengan selamat & semulajadi
♥💥membantu meningkatkan kecerdasan untuk melakukan aktiviti harian


RM36.00
RM36.00
RM36.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532


PERLA SLYMM



Jom cuba PERLA SLYMM
Perla slymm ialah suatu produk minuman kurus ajaib dan terbaik. Formulasi baru dari produk miracle slimming coffee. Perla slymm dapat membantu ramai wanita/lelaki gemuk untuk kurus secara pantas. Antara testimoni yang diterima dalam pengurangan 5-10kg dalam masa 7 hari sahaja! Kombinasi terbaik untuk atasi masalah berat badan anda tanpa senaman, tak perlu berdiet dan berlapar kerana nak kurus. FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN PERLA SLYMM ✔️Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya. ✔️Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal. ✔️Mengurangkan nafsu untuk makan. ✔️Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori. ✔️Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal. ✔️Membakar lemak berlebihan dengan pantas. ✔️Mengawal berat badan dengan mudah. ✔️Tiada kesan sampingan yang negatif.

RM55.00
RM55.00
RM55.00

2 BOX RM100

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532




No comments:

Post a Comment

SKINCARE

KARISMA SET SKINCARE by  KARISMA  COSMETIC 💖 SET  JERAWAT  💖 Fungsi :- 🌷   Mencerah Dan Menyerikan Wajah   🌷 ...