Sunday, 12 November 2017

YEARS AND SALES 2017


AFVIAN SLEEPING BEAUTY TREATMENT

Apa itu Afvian Sleeping Beauty Treatment.? Afvian Merupakan PUPUR (Mask) Tidak Dibilas
Pupur ini sangat sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT TERMASUK KULIT YG SENSITIF. 
Dan dpt menyelesaikan
7 MASALAH kulit Seperti:
* HILANGKAN PARUT JERAWAT
* JERAGAT
* JERAWAT
* BLACKHEAD & WHITEHEAD * PORI-PORI BESAR
* KULIT KUSAM
* HITAM DIBAWAH MATA
Keistimewaan AFVIAN Sleeping Mask :
⚫ Boleh dipakai siang hari sebagai Makeup Bash
⚫ Sebagai Anti Aging
⚫ Menghilangkan Jeragat
⚫ Mencerahkan Dan Menegangkan Kulit
⚫ Mengecilkan Pori-pori
⚫ Menghilangkan Whitehead/Blackhead ⚫ Mengecutkan dan menghilangkan jerawat lama
⚫ Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
⚫ Memberikan kulit cerah dan gebu
⚫ Menjadikan kulit glowing secara semulajadi
⚫ Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
⚫ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
⚫ Membantutkan pengeluaran jerawat di muka
⚫ Μеmastikan lingkaran bawah mata hilang serta meta
⚫ Melembabkn dan melembutkan kulit
Cara Guna Afvian Sleeping Beauty Treatment :
* Basuh Muka secara bersih pada Waktu Malam sebelum tidur
* Sapukan Night Cream ( kalau anda gunakan set skincare ) jarakkan 30 minit pemakaian night cream dan afvian sleeping beauty treatment
* Sapukan Afvian Sleeping Beauty Treatment secara merata diseleruh muka dan leher
* Bilas Keesokan paginya


RM36.00

RM36.00
RM36.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

BEAUTE CANDY


KEBAIKAN BEAUTE CANDY:
✔Menjaga kulit agar tetap licin, lembut dan fleksibel ✔Dapat memberikan penampilan yang lebih muda.
✔Mengurangkan sembelit
✔Baik untuk penyakit jantung
✔Kandungan tinggi antioksidan
✔Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔Sokongan kesihatan tulang
✔Anti-radang
✔Kaya dengan Vitamin C

KANDUNGAN BEAUTE CANDY:
>Nutroxsun (Pemutih)
>Olive Leaf
>L-cystein

SESUAI UNTUK :
✅Lelaki/Perempuan
✅12 tahun +++
✅Breastfeed
✅Tona kulit tidak sekata
✅Jeragat
✅Kulit kusam
✅Sunburn
✅Jerawat/parut jerawat
✅Eyebag
✅Kulit menggelupas
✅Eczema
✅Masalah liang pori
✅Tumit merekah
-------------------------------------
❎Pregnant
❎Period
❎Dalam pantang

CARA PENGAMBILAN
🌸1 kali sehari
🌸kemam sahaja
🌸sebelum sarapan
🌸rasa buah strawberi 💛Kesan paling cepat seawal 3hari
💃Putih gebu seluruh badan
☺Putih kemerahan
☝Untuk kesan lebih cepat dilarang mengambil minuman berkabonat & kafein
☝Banyakan minum air

Isi Kandungan : 30biji/botol
RM55.00
RM55.00
RM55.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

SINUS CURE- OLD PACKAGING


BELLA SINUS OLD PACKAGING
.
KANDUNGAN : 40biji
.
KELEBIHAN SINUS CURE : .
✿ Membantu menghilangkan gatal-gatal di muka & badan.
✿ Membantu menghilangkan & mengeluarkan hingus & lendir.
✿ Membantu membaik pulih tisu-tisu yang rosak akibat jerawat.
✿ Membantu menghilangkan & mengeluarkan bau busuk dalam hidung serta mulut akibat resdung.

RM18.00
RM18.00
RM18.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

SINUS CURE- NEW PACKAGING


BELLA FORMULA SINUS CURE 
Anda mempunyai Masalah Resdung? Sering Bersin setiap Pagi? Bersin tidak henti sepanjang masa? Hidung terasa Gatal? Lelangit selalu gatal? Hidung anda selalu rasa gatal dan tidak Selesa?

Apakah perubahan yang akan di alami selepas mengambil BELLA FORMULA SINUS CARE ?

A – Selsema pada awal pagi semakin berkurangan.
B – Menghilangkan nafas berbau dalam hidung dan mulut.
C – Hingus dan Lendir juga akan keluar dan hilang.
D –  Rasa gatal-gatal pada wajah mulai berkurangan dan HILANG!
E – Menghilangkan sakit kepala dan rasa berat pada wajah.
F – Jerawat yang disebabkan masalah Resdung mulai susut.
G – Gatal-gatal di hidung akan HILANG…. H – Tiada lagi BERSIN di waktu pagi.

RM25.00
RM25.00
RM25.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

BE FIT KKM

FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT

BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA
🍦Membantu mengawal selera makan anda.
🍦Membantu memberi ketahanan badan agar tdk mudah lapar
🍦kenyang sampai ke petang.
🍦Membaiki sistem penghadaman dengan baik.
🍦Membantu menurunkan berat badan.
🍦Mengatasi masalah perut buncit dan menghempiskan
perut serta merta.
🍦Tiada kesan negatif yang boleh memudaratkan kesihatan.
🍦Membakar lemak berlebihan.
🍦Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu
🍦membakar lemak secara semulajadi.
🍦Membuang toksin dalam badan.
🍦Tiada masalah kulit menggelebeh
🍦Badan terasa lebih ringan, cergas & bertenaga drpd biasa.
🍦Mengekalkan berat badan yang ideal.

RM38.00
RM38.00
RM38.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

BUST UP EXPRESS

Bust Up Express merupakan produk untuk membantu payudara wanita agar
✔lebih besar,
✔lebih pejal,
✔lebih terangkat dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.
.
❤100% Persediaan Terkini
❤Halal, GMP, Lulus KKM
❤Bahan Aktif terbaik Pueraria Mirifica. Lobata Putih. Alfafa
❤Pertambahan saiz antara 1-3 inci dan perubahan cup sehingga ke size B-C-D.
❤Produk Selamat
❤Mengurangkan osteoperosis, kanser prostat, & kanser lain yang berasaskan hormon.
❤Bersikap anti-penuaan
❤Mencantikkan, memutihkan dan menegangkan kulit
❤Mengurangkan masalah keputihan.
❤Menambah tenaga dan kecergasan.
❤Mengatasi masalah insomia
❤Melancarkan aliran darah (membuatkan anda segar)
❤Mencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian putting payudara
❤Mengetatkan vagina

RM85.00
RM85.00
RM85.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

BUE WOMEN CANDY

BUE WOMEN CANDY🍃🍂
. 🌸 MANFAAT 🌸
✔ Menambah saiz payudara
✔ Menegangkan payudara & punggung yang kendur
✔ Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan
✔Merawat masalah-masalah berkaitan rahim antaranya seperti masalah keputihan
✔Menghalang jangkitan pada vagina & pundi kencing
✔Mengetatkan vagina .
✔ Menghilangkan bau badan & bau peluh
✔Mencegah & mengurangkan penyakit Migrain
✔Menjadikan kulit lebih lembut & awet muda
✔ Mencerahkan kulit termasuklah kulit di bahagian puting payudara
✔Menganjalkan kulit yang melendut
✔Melambatkan proses penuaan
✔ Melancarkan aliran darah & membuatkan anda tubuh lebih cergas & bertenaga
RM56.00
RM56.00
RM56.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532


CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK


Jadi bahan kawan melawak kerana badan sekeping bak papan?
Geram tengok wanita lain shape cantik montok SOLID?
Bertahun sakit hati diperli tubuh macam tak cukup makan?
Suami nak main cubit-cubit pun kena fikir banyak kali?
Kini anda boleh tersenyum lega & bersedialah dengan pujian yang BAKAL diterima selepas mencuba Chubby Chubby Weight Gain Milk!
Pastinya penampilan baru anda akan dicemburui mereka yang kerap memerli!

BAHAN KANDUNGAN DALAM CHUBBY CHUBBY : ♣ skimmed milk ♣ protein ♣ sugar ♣ vegetable oil ♣fibers ♣ natural chocolate flavor ♣ natural vanilla flavor ♣10 vitamin ♣ 10 mineral ♣ soya lecithin

KELEBIHAN & KEBAIKAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK : – Membantu menambahkan selera makan
– Menaikkan berat badan ke tahap ideal
– Membuatkan bentuk badan lebih solid & montok
– Mencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan
– Membantu memudarkan parut & mencerah gebukan kulit
– Menganjalkan juga memantapkan payudara & punggung
– Tinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulang
– Mencantikkan kuku dan rambut
– Kekal bertenaga, cergas walau seharian bekerja
– Membantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darah
– Memperbanyakkan susu ibu bagi yang menyusui bayi
– Kesan seawal 7 hari!

CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :
1 sachet sehari sebelum makan

ISI KANDUNGAN : 15 SACHET / BOX
RM33.00
RM33.00
RM33.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

COFFEE CUP D WHITENING BOOSTER

Kelebihan Coffee Cup D
✔ Montokkan & Tegangkan Payudara
✔ 3x Extra Whitening Booster
✔ Menaikkan Pinggul
✔ Ketatkan Vagina
✔ Harga Lebih Murah
.
💕 Rasa Coffee Hazelnut yg sgt sdp!

RM60.00
RM60.00
RM60.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

DEWY GLOW

DEWYGLOW merupakan supplement paling best sebab dewyglow merupakan 100% dr ekstrak buah buah sahaja.
.
❌ No collagen
❌ No glutathione
❌ Non Chemical
.
Best ke Tidakk?
untuk pengetahuan uolss vitamin c sendiri yang akan membantu penghasilan collagen secara Semula jadi dan meningkatkan kepekatan glutathione dalam darah tanpa perlu mengambil supplement yang mengandungi bahan bahan tersebut.
.
salah satu kebaikan Dewyglow, ianya merupakan supplement vitamin C yang mudah larut 😍😍😍
RM60.00
RM60.00
RM60.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

EFOLAR MASKARA

BEST GILA EFOLAR MASKARA!!
KESAN GILA POWER!!!
HARGA PUN MURAH!!! Kelebihan efolar mascara
💋 Ready with fiber
💋 Not smudge
💋 Volume up eyelashh
💋 Wuduk friendly
💋 No makeup remover needed

Jadi bulu mata korang melentik, panjang dan tebal secara semulajadi...
❌❌❌ kesan mengumpal
✔✔✔memperkuatkan helaian bulu mata dari bawah ke hujung bulu mata

Ciri ciri efolar mascara
💕 Waterproof
💕 Longlasting
💕 Berfiber
💕 Panjang melentik
💕 Melebat
💕 Berus mudah dialis
.
RM8.00
RM8.00
RM8.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532


ELAIKI SOAP

Menghilangkan gatal2 di miss V
Mengetatkan miss V
Memastikan kebersihan setiap bahagian intim
Mencerahkan miss V
Sesuai utk semua wanita

KANDUNGAN:

Transparent soap
Manjakani
Kayu serapat
Extract sireh
Glycerin
Extract limau purut
Beewax
Kacip fatimah
R.O water

RM38.00
RM38.00
RM38.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

ELITE S7 FAT BURNER

ELITE S7
Inginkan pengurangan berat badan secara sihat dan selamat??👇👇👇 ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
Mempunyai 4 Khasiat Yang Berlainan.
✔ Fat Burner
✔ Detox
✔ Collagen
✔ Energy Booster

BERFUNGSI:
😊Turunkan berat dgn cepat (tanpa senaman @ diet)
😊Melawas sistem pembuangan
😊Tingkatkan daya tahan (Sistem Imun)
😊Badan tidak cepat lesu & letih.
😊Selera makan terkawal. 👌Harga terlajak murah dgn 4 khasiat berlainan

RM83.00
RM83.00
RM83.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

ELYSIAN BOOSTER SERUM
Elysian Booster Serum ini Diperbaharui dengan 2 bahan aktif natural :

1. Cellactive® White
.
☝Cellactive® White : ✔️ Fokus untuk memberikan pencerahan dan membersihkan kulit dari masalah jerawat,jeragat dan parut. .
2. Liftonin® Xpert
.
☝️Liftonin® Xpert : ✔️ Fokus memberikan ketegangan (firming) dan menghilangkan tanda tanda penuaan pada kulit seperti kulit kendur, eyebag, garis halus dan kulit kusam.

RM75.00
RM75.00
RM75.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

EPHYRA SKIN BAR
EPHYRA SKIN BAR
.
KELEBIHAN:
1) Mengekalkan kelembapan kulit muka
2) Kulit muka menjadi lebih cerah, lebih lembut dan lebih tegang
3) Kekotoran seperti minyak dan sel kulit mati dapat dihilangkan
4) Mengawal jerawat pada kulit muka
5) Menghilangkan parut jerawat dan jeragat yang degil
6) Blackheads dan Whiteheads juga berkurangan
7) Boleh menghilangkan bau badan
8) Sesuai digunakan untuk seluruh tubuh badan

RM30.00
RM30.00
RM30.00

PROMOSI SAMPAI HABIS STOCK !!!!!!

BERMINAT ???

PM  WhatsApp/SMS:-
014-5163532

No comments:

Post a Comment

PROMOSI LAGI

 BIOAQUA 24K Gold Moisturizing Serum *100% Authentic BIOAQUA product* HARGA PROMOSI    1 BOTOL RM25.00 WHA...